Gå til sidens hovedinnhold

- Takk Gud for kjolen til Berry

I kveldens raffeste gullkjole tok Halle Berry folket med storm under årets People's Choice Awards. Men han som ble den store vinneren var ikke til stede.

(SIDE2:) Folkets priser eller People's Choice Awards deles ut en gang i året, og skiller seg relativt markant ut fra andre prisutdelinger. Dette er nemlig definitive publikumsyndlinger som ofte får prisen.

Piratenes aften
Kveldens store mann kunne ikke selv være til stede, men Johnny Depp var ydmykt med på satellitt fra London.

- Takk for at dere fortsatt gir meg jobb. Dere er sjefen, sa han til den jublende folkemengden og understreket at selv om han hadde sagt det før, måtte det sies igjen - hva publikum mener, betyr mye.

Depp vant en av kveldens hovedpriser og ble folket favorittstjerne, han ble også beste actionstjerne, mens han og Keira Knightley også stakk av med prisen for «beste par på lerretet».

«Pirates of the Carribean: Dead Man's Chest» ble beste film og beste dramafilm.

  • SE STOR KJOLESPESIAL UNDER

Glitret i sølv og gull
Queen Latifah styrte showet som ble direktesendt på amerikansk TV, og stjernene hadde pyntet seg til tennene.

Det glitret i sølv - og i gull - ikke minst fra Halle Berry som ble kveldens dronning i en stilig minokjole i gull-lamé.

- Takk Gud for at han fikk Halle til å ta på seg den kjolen. Britney - undertøy - husk det, sa Robin Williams under utdelingen.

Berry ble kveldens favoritt actionstjerne for sin rolle i «X-Men - The Last Stand», men måtte gi tittelen Favorittstjerne til Jennifer Aniston, som heller ikke kunne dy seg for en trusekommentar.

Heldig med undertøy
Hun hadde følgende kommentar til publikum som satt nærmest scenen.

- Hei på dere, jeg må bare si dere lenger bak at det jammen er heldig for oss her oppe at vi har på oss undertøy.

Prisene under People's Choice Awards går til både musikk, film og TV og inneholder også æresbevisninger som folkets morsomste mann og kvinne. Disse gikk henholdsvis til Robin William og Ellen DeGeneres.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial