Barcelona

Hotel Cram i Barcelona anbefales spesielt for sin hyggelige takterrasse med basseng og bar og utsikten er ikke så verst heller.

London

London har mange kule barer og Skylounge på hotellet Double tree er av de mest romantiske. Her har du utsikt både mot øst og vest på to ulike barer med utsikt mot blant annet Tower of London, Temsen, City Hall og St. Paulkatedralen.

Lisboa

Med utsikt over elven Tejo har takterrassen på Bairro Alto Hotel fått mye oppmerksomhet fra stadig flere hold. Takterrassen er en hit blant de lokale så vel som turister, og baren og glassene med signaturdrikken Mojito fyller seg opp i timene før sola går ned i horisonten.

Firenze

Med syv århundrer historie og en utsikt til å dø for, har Westin Florence Hotel endelig åpnet dørene ut på sin takterrasse SE.STO on Arno igjen. Takterrassen er innglassert, spiller alt fra lounge til Nu Jazz og har utsikt over hele Firenze og dets kirkespir, klokketårn, romantiske tak og ikoniske kupler.

HTML EMBED

London

Selvfølgelig har London Europas beste takterrasser! Midt på Trafalgar Square ligger Vista, takterrassen til det kule Trafalgar Hotel og her kan du nippe til champagne mens du nyter det yrende folkelivet på plassen under deg.

Berlin

Fra onsdag til lørdag spiller live band på takterrassen til Hotel de Rome i Berlin. Nyt musikken og utsikten mot tv-tårnet, operahuset, St. Hedwigs katedralen og enda mer mens du drikker en nydelig milkshake eller signaturdrinken Hugo.

Moskva

Moskvas kuleste takterrasse er et sted å se og bli sett. O2 Lounge har et stilrent design med et hint av Miami og en utsikt over Russlands gyldne kupler og trendy hovedstad. Her er det dansegulv og clubmusikk på kveldene og en av byens beste sushirestauranter.

Roma

Fra The Roof Garden på toppen av det klassiske Raphael Hotel kan du nyte en av de beste utsiktene i den evige byen. De gamle takene og bygningene strekker seg ut under deg og bare et steinkast fra hotellet ligger den vakre klosterhagen Chiostro del Bramante.

HTML EMBED

München

En liten hemmelig hage ligger på toppen av Mandarin hotel i München. Her kan du ta deg en svøm i bassenget og få oversikten over München og alpelandskapet i horisonten før du tar en coctail i den buddhistiskinpirerte hagebaren.

Paris

MIdt i det romantiske Montmartre-området ligger The 7th, takterrassen til Terrass hotel. Baren med den unike utsikten har åpent fra mai til slutten av september og gir deg Seinen, Eiffeltårnet og Paris' tak på et sølvfat.

Oslo

Du behøver ikke reise så langt for å nyte en bra takterrasse. Designhotellet Grims Grenka har selvfølgelig laget en terrasse med stil og utsikten fra deres Q Lounge er slett ikke verst der du titter mot Akershus festning og Oslofjorden. Åpent fra mai til september.

Praha

Gamlebyen i Praha er og blir vakker og når du ser den fra oven er den om mulig enda mer imponerende. Terrassen på Hotel U Prince holder også åpent utover vinteren da terrassen blir dekket til og terrassevarmere satt ut.

Madrid

De vakre og suksessfulle kommer til Madrids kuleste takterrasse The Roof og det ikke uten grunn. Utsikten, stedet og drinkene er alle av det aller beste man får.

HTML EMBED

ABONNER PÅ REISER & FERIE digitalt eller på papir

Har vi glemt noen?

Vi har hentet inspirasjon fra blant annet nettsidene Worlds best bar, Tripadvisor og Fodor's.