Gå til sidens hovedinnhold

Tar han sin fjerde strake?

MOMARKEN: - Lovely Dancer har vunnet sine tre seneste starter, men tar neppe sin fjerde på rad. Til det er tirsdagens motstand altfor tøff, synes kusk Stian Eilefsen.

Her kommer Nettavisens V5A-tips.

Her kommer Nettavisens DD-forslag.

Klikk her for å laste ned program til Momarken.

Formen sitter i
Stian Eilefsen kjører bare en hest tirsdag, men det er til gjengjeld en som har gjort alt helt riktig tre ganger på rad.

6 Lovely Dancer (6. løp/V5A-5/V5B-2) -han har gått fint den siste tiden og utviklet seg flott. Han ser veldig fin ut i trening og virker å ha tatt det seneste seiersløpet sitt på aller beste måte, innleder Stian Eilefsen.

Mye skarpere motstand
- Men nå møter han mye tøffere konkurrenter enn før, og jeg må bare innrømme at jeg blir overrasket om han fortsetter seiersmarsjen, fortsetter Eilefsen.

Gjør et alvorlig forsøk
- Men selvfølgelig vil jeg gjøre et ordentlig forsøk på å komme først i mål igjen. Lovely Dancer er veldig rask ut på volte, men ikke så hurtig på autostart, og dessuten står vi litt langt ut bak bilen. Jeg gjør et forsøk helt innledningsvis på å komme foran, men tviler på at vi klarer det. Sitter vi ikke i tet etter ca hundre meter, får vi prøve å finne en fin rygg. Skulle vi mot formodning få tetkjenning, stiger vinnersjansen. Han går nemlig til mål som aldri før. Som sagt blir jeg overrasket om han vinner, men tar man med 3-4 hester, er han aktuell, sier Stian Eilefsen avslutningsvis.

Kilde: Rikstoto.no

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene