Gå til sidens hovedinnhold

Tar styring i Edda-avis

Pål André Berg er ansatt som ansvarlig redaktør i Haugesunds Avis.

Pål André Berg har siden 2005 vært utviklingsredaktør i Haugesunds Avis. Han har en 20 år lang journalistisk karriere bak seg, blant annet fra VG, Vårt Land og Forsvarets Forum.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Berg har utdanning i massekommunikasjon, litteraturvitenskap og kristendom, samt videreutdanning i ledelse og mediarelaterte fag. Han har flere tillitsverv i presseorganisasjoner, nasjonalt og internasjonalt.

- Haugesunds Avis er et offensivt og spennende mediehus som for alvor er i ferd med å ta steget fra å være et papiravis til å bli et fullblods mediehus som leverer nyheter, innhold og reklame i et mangfold av kanaler. Jeg er motivert og gleder meg til å styre skuta inn i et medielandskap i rask endring, sier Berg.

Mediehuset har vært gjennom en omfattende rekrutteringsprosess, og styreleder Hans Arne Odde gleder seg over at Haugesunds Avis kan ansette en kompetent og erfaren redaksjonell leder fra egne rekker.

- Berg er en visjonær leder. Med sin solide forankring i det journalistiske faget og erfaring fra både papir og nett, har han de beste forutsetninger til å lede Haugesunds Avis gjennom de utfordringer mediehuset står overfor. Han er endringsorientert, kreativ og en god lytter som fanger opp mediebrukernes behov. Berg nyter stor tillit blant medarbeiderne i Haugesunds Avis og har i praksis vist at han som leder evner å motivere, skape delaktighet og entusiasme, sier Hans Arne Odde.

Har du medietips? Kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin