Gå til sidens hovedinnhold

Slik feires den rojale bruden

Lørdag er det bryllup i Monaco.

(SIDE2): På lørdag er det duket for stort bryllup da Andrea Casiraghi (29) endelig får sin kjære Tatiana Santo Domingo (29). Bryllupet holdes ifølge fyrstepalasset i helt privat regi, selv om Andrea er annenmann i arverekken. Men det betyr ikke at det ikke deles bilder på sosiale medier av den grunn.

Charlotte er med
Dagen før den store dagen ble bruden feiret av sine gode venninner om bord på en båt utenfor Monaco. Bruden selv var pyntet i hvit og rød kjole, mens resten av jentegjengen var kledd i yndige hvite kjoler med blomsterkranser i håret. På bildedelingstjenesten Instagram ble bildet beskrevet som «Tatiana and her ladies in waiting» - altså med et aldri så lite rojalt tilsnitt.

Blant følget er selvsagt den kommende svigerinnen, gravide Charlotte Casiraghi (27), og Tatianas søskenbarn Lauren Santo Domingo. Det var også hun som delte bildene fra festlighetene på Instagram fredag ettermiddag.

Det er ventet at bryllupet blir storslått i vakre omgivelser i lilleputtstaten, og selv om det hevdes å være helt privat, så er det ikke utenkelig at motemagasinet Vogue eller et annet fasjonabelt magasin får være med og dokumentere festen.

Styrtrik familie
Tatiana var en del av sosieteten i New York før hun møtte prinsesse Carolines eldste sønn. Tatiana og Andrea møttes da de var studenter i Paris, og har vært et par de siste sju årene. De ble foreldre til sitt første barn, en liten gutt ved navn Sacha, i mars i år.

I juli annonserte de at de skulle gifte seg i slutten av august.

29-åringen er datter av den nå avdøde kolombianske forretningsmannen Julio Mario Santo Domingo og hans kone Vera Rechulski som er en brasiliansk sosietetskvinne. Familien er styrtrik og skal ha levd et glamorøst jetsettliv i årevis ettersom Tatianas bestefar Julio Mario Santo Domingo Pumarejo var en av verdens rikeste menn og andre rikest i Colombia. Familien eier hus og leiligheter i New York, Paris og eier også den lille private øya Barú utenfor Cartagena i Colombia.

Les også:

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken