(SIDE2): Du kan aldri vite hvordan du reagerer i en slosskamp før du har vært i en, litt som du aldri vet hvordan du vil reagere på en tatovering før du har tatt den.

Enkelte av menneskene i videoene under trodde nok at de skulle håndtere situasjonen i tatoveringsstolen en smule annerledes enn de gjorde. Her er det nemlig skriking og banning på høyt nivå, etterfulgt av enkelte som faktisk besvimer.

Les også: Her er de sprøeste, morsomste og rareste tatoveringene på internett

Vi i Side2-redaksjonen lurer på om det egentlig kan være så ille, og har derfor bestemt oss for å teste det selv. Ved hjelp av å ta tatoveringer på forskjellige steder på kroppen, skal vi finne ut om dette egentlig er noe å skrike og bære seg for, eller om de i videoene under overdriver.

I mellomtiden kan dere kose dere med disse reaksjonene:

1. Han hadde mast om en tatovering i to år, men var vel ikke helt klar når det først kom til stykket likevel. Etter å ha reist seg fra stolen, og kalt tatovøren en «skitten gris», forlater han tatoveringsstedet.

2. Denne kvinnen er godt voksen, men var tydeligvis ikke godt nok forberedt på en tatovering i nakken. Tatovøren prøver å fortelle henne at hun vil ødelegge tatoveringen sin om hun rører på seg, men hun vil ikke høre.

3. Hun skulle bare ha tre små fugler på foten, men det var mer enn vondt nok for henne. Til slutt måtte tatovøren gå ut for å ta seg en drink.

4. Hun ville veldig gjerne ha en tatovering, men da hun først satt i stolen ble det for mye for henne. Hun klarer ikke engang snakke, men sitter bare og skriker.

5. Han bestemte seg for å tatovere ribbeina, men han var ikke forberedt på smarten det ville medføre. Skrikene hans er som tatt ut fra en annen verden.

6. Tiffany skulle bare ha en liten stjerne på håndleddet, men det var mer enn nok til at hun begynte å gråte. Enda godt tatoveringen ikke var større!

7. Det ser egentlig ut til å gå ganske fint med Kris, helt til han besvimer.