(SIDE2):Det er Momentary Ink som står bak konseptet med vannfast og uekte tatovering.

Det amerikanske firmaet lar folk få teste ut tatoveringen de ønsker seg, før de skaffer seg den helt permanent. Konseptet ble lansert i oktober i år.

Tanken er at du skal slippe å angre på delfinen som hopper i solnedgang på skulderen, eller de kinesiske tegnene på ankelen ...

Tatoverings-sjekk hos mamma

Selv om tatoveringene er midlertidig er de ikke like glossy som andre falske tatoveringer, hevder firmaet. Og de varer også fra tre til ti dager.

Du laster opp et bilde av tatoveringen du har planer om å ta, også får du tilsendt (den falske) tatoveringen i posten. Dermed kan du venne deg til kroppskunsten i noen dager, og se an om det føles riktig eller ikke - i tillegg til å teste ut reaksjonen til mamma eller kjæresten!

På hjemmesiden reklamerer de med en kommentar fra tatovør Bradford Ceavens fra Texas:

- Jeg er overrasket over hvor ekte disse ser ut, og jeg har holdt på med dette i over ti år. Du er dum hvis du ikke bruker dette før du skaffer deg en ekte tatovering.

Her kan du se noen eksempler som er i tenkeboksen:

Og her tok vi i Side2 tatovering:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=FLJ-j12EMKpd45pPO8xPdSqGuizrhVKfbgQ7w-3LQvhh_ezIiQ1mpPPh-X6fDTRl1swIRycDPPRTwgUOa7WcKXNixcnTQvXF&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);