Gå til sidens hovedinnhold

- Få minner av fylletatovering

Men Mina Hadjian angrer ikke på 1-ern i rumpesprekken.

DOGA (Side2:) - Min første tatovering tok jeg da jeg var 17 år gammel. Jeg var veldig full og husker nesten ingenting av det. Jeg våknet med tatoveringen på låret. Det er det styggeste kinesiske tegnet, sier programleder Mina Hadjian og ler.

Hun er en av kjendisene som tok turen til DogA i Oslo torsdag i forbindelse med Discoverys lansering av kanalen TLC. Æresgjesten var tatovør Kat von D, kjent fra LA Ink, så tatoveringer var et naturlig tema blant gjestene.

Har man begynt...
Hadjian har en rekke tatoveringer, og har planer om mer kroppskunst. Neste tatovering blir Wonder Woman nedover hele armen.

- Ønsket er selvsagt at Kat von D kan tatovere den.

Fra før har Studio 5-programlederen den argentinske nasjonalblomsten på foten. Den tok hun på et ungdomsherberge i Buenos Aires. Hun har også ankh, livets nøkkel, og en buddha i nakken.

I tillegg har hun tatovert terningkast 1 i rumpesprekken, en tatovering Mina ler godt av. Den ble tatt i 2007 foran sine radiolyttere i forbindelse med at hun fikk dårlig kritikk for et TV-program. VG ga programmet terningkast 1.

- Jeg ble litt sur da alle syntes synd på meg. Så jeg tok den for å stoppe kjeften på folk, sier Mina og ler.

Ingen mening bak
Også Lydverkets Asbjørn Slettemark kan vise til en rekke tatoveringer.

- Jeg har halve kroppen dekket.

Men Slettemark understreker at han ikke har noen spesielle historier bak hver tatovering, som i TV-serien LA Ink.

- Jeg har lite forhold til tatoveringene, jeg vil bare at de skal være kule.

Slettemark nevner en tatovering han er spesielt fornøyd med. Den ene foten hans er dekket av en stor ugle. Den er tatt av tatovøren Grez i New York. Ellers er musikkeksperten veldig glad i alle tatoveringene han har som er gjort av norske Marius Meyer.

Har vurdert badehetta
Hilde Skovdahl Jørstad fra «Charterfeber», og kjæresten Robin Rodahl har ingen tatoveringer, men har vært inne på tanken.

- Jeg har vurdert å tatovere en badehette på armen, sier Charter-Hilde og ler:

- Også krasjet jeg en gang i Halmstad i Sverige. Etter bilulykken var jeg inne på tanken på å tatovere våpenmerket for Halmstad siden ulykken skjedde der.

Men for det nyforelska paret kommer det kun til å forbli med tanken på tatovering. De er begge redde for å angre når de blir eldre.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

TLC Norge
Norges nye underholdningskanal TLC ble lansert i går, torsdag. Kanalen skal være sidestilt med norske Discovery Channel. TLC Norge vil hovedsakelig rette seg mot kvinner. Programmene strekker seg over et bredt spekter av sjangere; fra familie til krim, fra helse til bryllup, fra det overnaturlig til det sjokkerende.

På sendeskjema står blant annet Kat Von Ds sesong tre av «LA Ink» og den internasjonale suksesserien «Cake Boss», om familiebedriften som lager de mest fantastiske kakekunstverk.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken