Gå til sidens hovedinnhold

- F****, det gjør vondt!

Side2 tester tatoveringer. Gjør de egentlig så vondt som du tror?

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=BapH3igR7YqyIinSA6FxNIu9-MY5h0w3BNI6q8mohv9JKY2hXp0G_VLi2Q_sOw8MUW2r4GqyjSJwTGROqutoriwIQwfDoQdzg9-dpnOsqNSSiurIzW1okQ&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): - Ingeborg, du er en uansvarlig sjef som har dratt med en av dine ansatte på dette, sier jeg.

Egentlig så mener jeg det ikke, men jeg sitter i stolen på Lucky7Tattoo sitt tatoveringsevent #tattoothursday i resepsjonen på Comfort Hotel Grand Central, og Nick Morte skal akkurat til å gi meg min første tatovering. Blodet pumper gjennom årene, og adrenalinet flyter fritt. Er det egentlig så vondt som mange sier?

Det var akkurat det vi bestemte oss for å finne ut av. Så vi i Side2 tok oppdraget med å finne ut hvor vondt det egentlig gjør, så du slipper å tenke på det før du setter deg i stolen selv.

Se videoen hvor vi tester tatoveringer øverst i saken!

To forskjellige steder

Smerten er selvfølgelig individuell fra person til person, men likevel er det enkelte deler på kroppen som er verre og mer følsomme enn andre.

Steder med tynn hud, og hvor du ikke har lang vei fra overflaten av huden ned til skjelettet er typiske vonde steder, forteller tatovøren Morten fra Lucky7Tattoo.

Ingeborg Heldal har bestemt seg for å tatovere en «H» på håndleddet, og selv skal jeg tatovere bokstavene «D.U.C.K» under armen, rett over ribbeina. Det er to av de vondeste stedene du kan tatovere, forteller Morten.

Overlevlig smerte

- Dette går jo egentlig veldig fint, foreløpig, sier jeg tappert.

Et halvt minutt senere sitter jeg i stolen med grimaser i hele ansiktet.

- F***, det gjør vondt! Det der må du sensurere, sier jeg kort tid etterpå.

Men bare noen sekunder senere føler jeg meg helt fin igjen. Til tross for at det kommer noen små stikk med skikkelig smerte innimellom, kan både jeg og Ingeborg konkludere med at det var en helt grei smerte.

- Det kjennes ikke ut som om jeg blir slikket av søte kattunger, men såpass som det her må du tåle om du vil ha en tatovering, sier Ingeborg.

Vi er begge enige om én ting: Det er ingen grunn til å droppe tatoveringen, om det er smerten som stopper deg.

Under finner du flere saker om tatovering!