Gå til sidens hovedinnhold

Tatoverings-kunstner tar hevn

Tatoveringskunstneren Andy Sakai måtte flyttes til enecelle, etter å ha påført flere medfanger tatoveringer de absolutt ikke ønsket.

Sakai soner en dom på fem års fengsel, etter å ha påført en rekke studenter og andre kunder diverse symboler og eder de på ingen måte hadde bedt om. Politi og rettsvesen håpet fengslingen ville sette en stopper for den skjendende virksomheten hans - men tok feil.

I fengselet har nemlig mange medfanger bedt om å få bli tatovert - noe de fleste av dem angrer på i ettertid. Nynazister har fått store Black Panter-symboler på ryggen, gjengmedlemmer har fått symboler og tekster for rivaliserende gjenger, og en rekke hardbarkede kriminelle går nå rundt med sommerfugler, eventyrfigurer og enhjørninger på ulike kroppsdeler.

- Jeg ba om en pyramide av hodeskaller på ryggen. Den asiatiske idioten ga meg en stor Ole Brumm, sier en drapsmann til en avis i Oakland.

Mange av fangene ba om et spindelvev-symbol på albuene for å signalisere at de har sittet i fengsel. Sakai ga dem dette - men la samtidig inn skjulte meldinger i nettene. Blant meldingene er «Politiet stinker» og «Jeg suger».

Fengselsledelsen måtte til slutt gripe inn, og har av sikkerhetsmessige årsaker flyttet Sakai til enecelle, der han skal sone resten av straffen.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her