Før helgen viderebrakte vi avisen Nordlys sin artikkel om festivaldeltakerne som fikk seg "tidenes taxitur" på vei til festivalen Sørøyrocken i Finnmark.

Da flyet ikke kunne lande i Hasvik, betalte Widerøe taxi til Alta og skyssbåt videre til Sørøya.

Taxiregningen endte på 6490 kroner. Dette var tydeligvis ikke imponerende for endel lesere, og i kommentarfeltet delte flere av dere historier om kostbare taxiturer.

Noen høyere?

Capriso sier at hans tur fra Oslo til Gøteborg kostet 10.000 kroner, mens Terje forteller at regningen for taxi fra Værnes til Ålesund endte på 16.000 kroner.

Margrete "høyner til 20.000 kr", som hun skriver, for en taxitur NSB betalte da toget fikk stans på grunn av solslyng ved Hamar:

«Vi fikk maxitaxi helt frem til Ålesund, for vi nådde heller ikke togbussen på Åndalsnes.»

Foreløpig er det Bjørn Andre som har det dyreste eksempelet: «Oslo-Brussel 30.000 kroner på grunn av et fly som ikke gikk.»

Hverdagskost

Hadur er kanskje den som er minst imponert over festivaldeltakernes taxiregning, og han ser ut til å vite hva han snakker om:

«6500,- Det er jo helt NORMALT!!!!!! At det kjøres taxi mellom Hammerfest og Alta på grunn av dårlig vær er ikke noe nytt.»

Hadur avslutter kommentaren med følgende forslag:

- Jeg lurer på om Nettavisen har lyst til å høre på alle turene jeg hadde fra Hammerfest og til Tromsø eller til Tana mens jeg kjørte taxi en gang i tiden.

Vi trenger kanskje ikke høre om alle turene, men hvis noen andre har eksempler på ekstreme taxiregninger eller -turer, hører vi gjerne fra dere også!

Bruk kommentarfeltet nedenfor dersom du har en historie du ønsker å dele.

Taxi som bruktbil – det kan være kjempesmartSelveste taxi-kongen er blitt veteranbilFikk seg tidenes taxitur – og her er regningen som ble sendt til Widerøe