Gå til sidens hovedinnhold

- Du kommer til å gråte

Lautner om de siste filmen i «Twilight»-sagaen.

(SIDE2): Taylor Lautner (19) advarer publikum om at de kommer til å gråte når de får se den siste filmen i «Twilight»-sagaen.

Har sett filmen
19-åringen, som spiller varulven Jacob Black i filmene, sier at «Breaking Dawn» del 1 og 2, er de mest emosjonelle filmene så langt.

- Jeg har sett den et par ganger. Jeg så den for første gang mens vi fremdeles holdt på med opptakene, så det var kun råmateriale. Men jeg har sett den et par ganger siden den gang, og det blir bare bedre og bedre, sier Lautner til MTV News.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Annerledes
- Du kommer til å få kjenne på mange forskjellige følelser, definitivt. Du kommer til å bli sint, og jeg garanterer at du kommer til å gråte flere ganger. Det er en god blanding. Disse filmene er veldig annerledes enn de tidligere filmene.

Den siste filmen som er basert på Stephenie Meyers bøker er klar 18. november og er den første delen av to. I filmen tar Bella og Edward virkelig skrittet inn i de voksnes rekker og får datteren Renesmee som viser seg enten å være slutten på - eller brobyggeren - mellom mennesker og vampyrer.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken