(SIDE2): Taylor Momsen (16) er kjent som villstyringen, Jenny Humphrey, i TV-serien «Gossip Girl». Her er den unge jenta kjent for sin sofistikerte, men rocka klesstil. Privat er hun ikke så altfor ulik.

SE BILDEKARUSELL MED TAYLOR MOMSEN NEDERST I SAKEN!

Frontperson i rockegruppe
Momsen er nemlig, i tillegg til å være både skuespiller og modell, frontfigur for den alternative rockegruppa «The Pretty Reckless». De har signert kontrakt med Interscope Records, og skal etter planen gi ut sitt debutalbum i løpet av 2010.

Men hvor mye tid Momsen har til musikken er usikkert. Hun er travelt opptatt med innspillingen av «Gossip Girl», samtidig som hun tar på seg ulike modelloppdrag. Hun blir blant annet å se i en høst- og vinterkampanje for den britiske kleskjeden New Look, hvor hun er kampanjens anikst utad.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Få «Gossip Girl»-stilen
«Gossip Girl»-Jennys signaturanntrekk er korte skjørt eller kjoler, kombinert med tynne strømpebukser og en jakke i skinn eller volumiøs struktur.

Ankelboots, store vesker med nagler og skjerf er hennes viktigste accessories.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Få hennes private stil
Privat er ikke Momsen så veldig forskjellig fra Jenny Humphrey. Men hun drar nok rockestilen litt lengre, og kan sies å være en mer gjennomført rock-chick.

Slitte, trange jeans, biker-boots og t-skjorte er det hun trives best i, og som i TV-serien har hun som oftest sotede øyne og håret løst.

Hun betegner seg selv som en ekstremist når det kommer til motevalg. Hun elsker vintageklær, og endrer ofte det hun kjøper slik at plaggene får en helt personlig vri.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Se Momsen forteller om sin stil i videoen under:(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Hår og sminke
Mange misunner Momsen for hennes lange og volumiøse hår. Om alt er ekte er vel heller usikkert, men det er ingen tvil om at hun kler denne klippen godt.

For å få samme stil må du klippe opp håret i ulike lengder. Volum får du ved å spraye håret med saltvannspray når det er vått. Det kan også være en fordel rulle håret inn med store hårruller, men om dette er nødvendig kommer an på hvilken hårtype du har.

Sotede øyne er et «must» om du vil stjele Momsens stil. Hun varierer mellom nude og kallrød leppestift, men velger du den sexy, rød varianten kan du med fordel tone ned øyensminken - slik Momsen selv gjør.

(se bildekarusell nederst i saken)

HTML EMBED

SE FLERE BILDER AV VAKRE TAYLOR MOMSEN HER:

3219 (Alle foto: Allover Press)