(SIDE2): Det er klin umulig å ikke digge Taylor Swift. Hun hadde vært lett å mislike - tynn, vakker, rik, perfekt, blid ... Det er bare å velge. Men så er hun så talentfull, varm, omsorgsfull og ikke minst morsom, at vi bare MÅ elske henne allikevel.

Hun skriver låtene sine selv, synger som en gudinne, gjør spektakulært snille ting for fansen sin - og har en befriende, humoristisk distanse til alt det rare som som skrives om henne.

Som da det gikk rykter om at hun hadde forsikret bena sine for den nette sum av 40 millioner dollar. Taylor svarte på spekulasjonene ved å legge ut dette bilde av de påståtte millionbeina - dekorert med et skikkelig katteklor fra Taylors katt Dr. Meredith Grey (som frekventerer Instagram hyppig).

Taylor Swift anklages for å ha brukt kokain under VMA - dette svarer representanten hennes

«Bra jobba, Meredith! Alt jeg gjorde var å prøve å elske deg, og nå skylder du meg 40 millioner dollar», er bildeteksten.

Men om det er noen i popindustrien som kunne ha forsikret beina sine for 40 millioner, så er det Taylor. Så bare fordi vi kan - her er 15 ganger beina til Taylor Swift (så ut som de) var verdt 40 millioner dollar:

Bildeserie

Bildeserie

Saken er inspirert av denne fra cyber-breeze.com

Lyst på flere saker om katter og lange bein? Da bør du like oss på Facebook!