(SIDE2): Taylor Swift (23) er en av countrymusikkens største stjerner, og var selvfølgelig til stede da bransjen feiret seg selv under Country Music Awards.

23-åringen strålte i sin vakre, metalliske kjole med åpen rygg fra Dolce & Gabbana. Kjolen gjorde mye ut av seg og stjernen gjorde helt riktig i å holde resten av stylingen enkel - håret var trukket opp i en elegant hestehale og øynene var lett sotede.

Stjernen var nominert til fire priser, men vant ingen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Vårlige tulipaner
Carrie Underwood (30) var også en av de mest velkledde denne kvelden. Hun kom til prisutdelingen i en kjole fra Naeem Khan med blomstermotiv og som hadde et sort belte rundt midjen.

«Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco gikk for en sort kjole med strategisk plassert mønster og den mørke looken stylet hun med dramatisk sotede øyne og mye volum på toppen av hodet.

Sheryl Crow skilte seg ut blant resten av de kjolekledde stjernene i en marineblå jumpsuit som bestod av en korsettaktig topp og sleng ved bena. Senere på kvelden skiftet hun til en glitrende minikjole.

Trebarnsmoren Faith Hill (45), som kom til prisutdelingen sammen med ektemannen Tim McGraw, lot ikke sin nye tannregulering stoppe henne fra å smile bredt til fotografene. På seg hadde hun en relativt avslørende blondekjole som både hadde dyp utringning, dyp splitt og utskjæringer ved magen. Heldigvis valgte hun å bruke nudefarget undertøy under kjolen, slik at det viktigste forble tildekket.

Av de som var mindre heldige med antrekket må Shania Twain (47) nevnes. De skyhøye støvlettene og den korte, formløse kjolen gjorde ikke akkurat sitt til å få henne til å se særlig elegant eller stilig ut.

For liten kjole
De som har sett TV-serien «Dog the Bounty Hunter» kjenner kanskje igjen Beth Chapman som kom i en lyserosa kjole med en dyp utringning som ikke gjorde sitt for å holde hennes store fordeler på plass. Her hadde hun trengt mer støtte. I det hele tatt var kjolen for stram, og dette er ikke veien å gå for en formfull kvinne - det kan gjerne være kroppsnært, men helst ikke for lite. Om hun hadde gitt seg selv litt mer plass ville helhetsintrykket generelt vært bedre.

Her er årets CMA-vinnere:
Årets underholder: Luke Bryan
Beste mannlige vokalist: Jason Aldean
Beste kvinnelige vokalist. Miranda Lamber
Beste vokalister, gruppe: Little Big Town
Beste duo: Thompson Square
Beste nykommer: Florida Georgia Line
Årets album: Chief, Eric Church
Årets singel: Over You, Miranda Lambert
Årets musikkvideo: Tornado, Little Big Town

Se flere antrekk her:

5485