(SIDE2): Søndag ble Taylor Swift (22) og Harry Styles (18) fotografert sammen da de tok en rusletur gjennom Central Park i New York.

Ryktene om et forhold har svirret lenge, og disse bildene gjør ikke akkurat sitt for å stanse dem.

Smilte og lo
De to var avslappet kledd. Harry var ikledd en millitørgrønn jakke og en skjorte, og Taylor valgte en burgunderfarget kåpe over en beige genser og smale jeans.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Blant annet var de innom en dyrehage, og koste seg med et vennepars baby.

Selv om disse bildene later til å bekrefte at de to har et forhold, så mener andre at kun Swift forsøker å gjøre ekskjæresten Connor Kennedy sjalu, skriver Daily Mail.

- Hun har ikke på noen måter benektet at hun er sammen med Harry fordi hun ønsker å gjøre Conor sjalu, sier en kilde til Hollywood Life.

Etter at flere medier begynte å spekulere i et mulig forhold har «One Direction»-fansen reagert kraftig. Og Swift har blant annet fått dødstrusler.

Det var Mario Lopez som først avslørte de to da han under et radiointervju fortalte lytterne at han hadde sett de to holde hender under innspillingene av amerikanske «X Factor», hvor Swift opptrådte.

Populær
Den unge country-stjernen har en lang rekke profilerte forhold bak seg. Tidligere har hun blant annet vært sammen med Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal, Joe Jonas ,John Mayer og nevnte Conor Kennedy.

Det kan virke som om hun har det med å hoppe fra den ene kjekkasen til den andre, og Taylor har selv innrømmet at hun sliter med å ta det rolig når det kommer til kjærlighet.

- Jeg tror ikke det er et alternativ for meg å bli sakte forelsket. Jeg enten gjør det, eller så gjør jeg det ikke. Jeg tenker ikke over det, noe som kan være både en bra og dårlig ting, har hun tidligere uttalt.