(SIDE2): Det er ingen tvil om at Kardashian-klanen har tronet på toppen av sosiale medier i flere år, med selveste storesøster Kim Kardashian plassert på tronen.

Ved hjelp av utfordrende bilder og utleverende tekster har Kardashians bilder blitt delt og likt i rekordfart.

Nå ser det imidlertid ut som om Instagram har fått et ny dronning, da Taylor Swift kan skilte med hele 45,6 millioner følgere. Med det tar hun plassen som bildetjenestens mest fulgte bruker.

Feiret med puppebilde

Nyheten kan imidlertid komme som et sjokk på Kim, som kun for noen dager siden feiret 45 millioner følgere på tjenesten med et bilde av en utfordrende kløft.

«45 millioner følgere!! Jeg elsker dere!!!» skrev realitystjernen under bildet.

Det er kun en måned siden Taylor Swift lå på tredjeplass over Instagrams mest fulgte brukere, rett bak Beyoncé Knowles.

Stor makt

Det er ikke bare sosiale medier som ligger for Taylor Swifts sine føtter om dagen, også store selskaper som Apple har blitt nødt til å bøye seg for den innflytelsesrike popstjernen.

Da Apple, med sin store strømmetjeneste iTunes, bestemte seg for å ikke betale artistene under en tre måneders gratis prøveperiode for brukerne, da Swift klart fra om at hun ville trekke det nye albumet «1989» fra strømmetjenesten.

Det fikk Apple til å snu.

- #AppleMusic vil betale artister for strømming, selv under kundens gratis prøveperiode. Vi hører deg @taylorswift13 og uavhengige artister. Beste hilsen Apple, skrev selskapet på Twitter.