(BiipMag): Det har i den siste tiden vært stor nervøsitet blant «Twilight»-fans verden over om hvorvidt Taylor Lautner får fortsette i den neste filmen, «New Moon». Det var derfor en gladmelding å få denne uken: Taylor får fortsette - og det på grunn av hans enorme innsats i treningsstudioet.

Fra 16 til 25
Produsentene har vært i tvil om Taylor ville klare å se såpass mye eldre ut til som rollen krever. Den 16-år gamle gutten som spiller Bellas venn Jacob Black i «Twilight» skal heve alderen fra å se ut som han er 16 til å se ut som en mann på 25. De fysiske hindrene for dette er da mildt sagt store.

Intens trening
Taylor, som har indianerblod i årene (i motsetning til de andre kandidatene til rollen) har lovet å trene intensivt frem til innspillingen, og han er allerede langt på vei. Med én gang de var ferdig med å spille inn «Twilight» dro Taylor rett til treningsstudioet og begynte å trene. Og 16-åringen har virkelig skaffet seg muskler! Sjekk denne videoen:

HTML EMBED

Opprørte fans
Med over 1 million fans på Facebook-pagen «Twilight» er det ingen tvil om at bok- og filmfenomenet har en fanskare som kan matche «Harry Potter». Og når en utrolig mengde av disse kjemper aktivt for å beholde filmcastet, er det ingen tvil om at det har blitt store aksjoner. Underskriftskampanjer, desperate brev, diskusjonsforum - viljestyrken er utrolig. Fansen, som elsker Taylor, mener at ingen andre vil kunne spille Jacob Black etter den første filmen. Det var derfor stor lykke å se online da nyheten spredde seg.

Den første filmen, «Twilight», kan du se på kino nå.

Siste fra BiipMag: gå til forsiden!