Stian Remme er bare 29 år, men som hjemlig syklist bærer han likevel et veteranstempel .

Mange mener vestlendingen hadde fortjent en proffkontrakt allerede for et par-tre sesonger siden. Men tilbudet dukket aldri opp, på tross av at Kurt Asle Arvesen kjempet for å sikre ham en kontrakt hos Team Saxo Bank.

Remme har likevel innfunnet seg med tilværelsen, og er klar for nok en sesong for Joker Merida.

Rytteren fra Fana er imponert over nivået laget har vist på samling på Mallorca denne uken. Her har nykommerne Audun Brekke Fløtten, Daniel Slåtto Gomnes, Eirik Kasa Jarlseth og Kristoffer Skjerping fått viste noe av det de har inne som ryttere.

- Vi har fått inn en del nye. Det virker veldig bra, men det visste vi før de kom, også, forteller Remme til procycling.no.

For Gino Van Oudenhove blir utfordringen nå å fylle tomrommet etter Vegard Stake Laengen, som forsvant til Team Type 1. Det positive er at laget fremdeles har Remme og Christer Rake, i tillegg til en rekke spennende U23-ryttere.

- Vi har alltid høye forventninger til rutinerte gutter som Rake og Remme. I tillegg har Vegard Robinson Bugge tatt steget ut av U23-klassen, og vi håper han fortsetter den gode utviklingen.

Du kan se mer av Joker Merida fra samlingen på Mallorca ved å trykke på denne lenken! (Her finner du intervjuer med Van Oudenhove, Remme og nykommeren Daniel Slåtto Gomnes)