Gå til sidens hovedinnhold

Intervjuet som reddet livet hans

Hjemløse Ted Williams bader i jobbtilbud.

HTML EMBED

(SIDE2): Ted Williams fikk livet snudd opp ned etter at han ble filmet av en lokal reporter på gaten i den amerikanske byen Columbus.

Williams, som tidligere jobbet i radiobransjen, mistet jobben i 1997. Siden da har livet til den tidligere rusmisbrukeren bare gått nedover, men nå ser det ut til at lykken har snudd.

- Si noe da!
I et forsøk på å få penger fra folk forbipasserende biler plasserte Williams seg midt i en trafikkert gate med en lapp hvor det blant annet sto at han hadde en «stemme skjenket av Gud».

I klippet ser vi at reporteren gjennom bilvinduet ber Williams si noen ord, og han fikk nok seg litt av en overraskelse da den uflidde mannen åpnet munnen.

Youtubekjendis
Filmklippet ble senere lagt ut på YouTube, og siden desember i fjor har over flere millioner sett den uflidde amerikaneren med det som betegnes som gullstrupen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Far til ni
I etterkant av den uventede kjendisstatusen har Williams mottatt flere jobbtilbud, blant annet fra TV-kanaler i sportssegmentet. Men med kjendisstatus følger også snoking i privatlivet, og nå har det kommet fram at Williams har en rekke arrestasjoner bak seg.

Foruten å ha blir far til ikke mindre enn ni barn, har den hjemløse amerikaneren vært travelt opptatt med å begå ulike lovbrudd de siste tyve årene, og han har også tilbrakt tid i fengsel.

Og selv om han selv påstår at han har vært rusfri i to år, betyr det ikke at Williams har vært snill gutt. Hans siste arrestasjon var nemlig 14. mai i fjor, men nå får vi håpe at han har lagt den grumsete fortiden bak seg.

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter

Kommentarer til denne saken