HTML EMBED

(SIDE2): Årets Teen Choice Awards gikk av stabelen i Los Angeles søndag kveld.

Blant prisvinnerne var Ashton Kutcher (33), som fikk surfebrettet for årets beste mannlige skuespiller

Katy Perry
På slutten av takketalen, som han allerede hadde gjort usedvanlig lang, benyttet han også anledningen til å covre Katy Perrys «Teenage Dream», til stor jubel og allsang fra publikum. Både Taylor Swift, som også stakk av med priser, og David Beckham med sine små sønner, sang med på Perrys hit.

Men Kutcher var ikke den eneste som fikk pris - eller sang. Selena Gomez (19) kom sammen med det mange hevder nå er ekskjæresten Justin Bieber (17), men det var uansett på egen hånd hun fikk mest oppmerksomhet. Hele fem ganger ble hun kalt opp på scenen for å motta pris, blant annet for beste TV-skuespiller og hotteste jente.

Hun entret også scenen med bandet The Scene og fremførte Love You LIke a Lovesong. Hun og bandet vant søndag kveld også pris for beste singel og beste kjærlighetssang.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Prisdryss
Bieber fikk med seg fire priser, mens nevnte Swift fikk fem - inkludert Ultimate Choice Awards, Teen Awards egen ærespris. Også Harry Potter-filmen og dens skuespillere gjorde det stort, med til sammen sju priser.

Til stede var også Tyra Banks, Blake Lively, Rachel Bilson og Demi Lavato.

Teen Choice Awards er en årlig prisutdeling, og årets er den tolvte i rekken. Priser for årets fra beste film- og tv-prestasjoner til musikk deles ut.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!