(SIDE2): Den yngre Hollywood-eliten feiret seg selv på Teen Choice Awards i Universal City søndag. Side2 gir stjernene terningkast - hvem er best og hvem er verst kledd? Se listen under.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

De fem best kledde:

Miley Cyrus (16)

Hanna Motana-stjernen er definitivt festens kuleste tenåring på Teen Choice Awards. Miley følger flere av høstens store trender, som nagler, paljetter, sort og hvitt. Dessuten stiller hun i lårkort skjørt utenatt det blir for drøyt. Tilbehøret i sølv er prikken over i-en, og gir den riktige rocka looken.

Kristen Stewart (19)

TV-stjernen er trendy og kjører mer enn gjerne en helt egen stil. Med skyhøy åpne ankelboots og kjole full av nagler ble den unge stjernen definitivt blant festens midtpunkt. Kristen er ekspert på balansen mellom det rocka og trendy. Hun ser ut som en riktig Hollywood-stjerne med sine sotet øyne.

Megan Fox (23)

Ingen er sexy som Megan Fox. Skuespilleren stilte i en veldig kort beige kjole under Teen Choice Awards søndag, men med en slik kropp er det helt i orden.

Vanessa Hudgens (20)

Yndlingen stiller som alltid opp i et delikat antrekk. Den lilla kjolen står perfekt til Vanessas brune hud og mørke øyne. Skyhøye lilla pumps gir antrekket enkelhet og eleganse.

Ashley Greene (22)

Ingenting matcher i antrekket til Ashley Greene, men nettopp det gjør antrekket så spesielt. Stilen gir oss en vintagefølelse, og korsettet er perfekt til det fargerike skjørtet. Side2 elsker dette antrekket.

De fem verst kledde:

Kat Von D (27)

Dette antrekket ble helt feil, Kat Von D. En ting er at du har kroppen full av flotte tatoveringer, men trenger du virkelig å kle deg så «naken» for å vise de fram? En enkel hvit singlett kunne hevet dette antrekket drastisk. Bar mage hørte 90-tallet til....

Cameron Diaz (36)

Når kommer den vågale Cameron Diaz fram? Stjernen går alltid for et «safe» antrekk, men det gjør stilen hennes også dessverre altfor kjedelig.

Keana Texeira (14)

Denne kjolen er bare helt forferdelig. Snittet er ubrukelig, og hva med disse lange stoffbitene som bare henger ned? Dette ble et altfor rødt antrekk til en 14-åring også. Beklager unge frøken Texeira.

Audrina Patridge (24)

Beige, knallrosa og lilla - vi kan godt spare oss for disse fargene, og spesielt i kombinasjon med hverandre. Audrina Patridge - vi vet du kan bedre enn dette. Kanskje på tide å lære noe av motevenninnene dine Lauren Conrad og Whitney Port?

Abigail Breslin (13)

Denne kjolen ble altfor fargerik til Abigails lyse hud. De store brune bootsa ble også altfor mye for denne unge stjernen. Vi vil heller se deg i en gammelrosa kort kjole med volum og et par ballerinasko. Abigails uskyldige uttrykk og alder passer ikke sammen med dette antrekket.

Se flere bildene fra Teen Choice Awards røde løper her

2240