Gå til sidens hovedinnhold

Her er Pondus-vinnerne

Les de morsomme vitsene her.

(SIDE2): I forbindelse med lanseringen av vårt nye tegneseriemagasin Nettavisen Striper ga vi leserne muligheten til å vinne signerte Pondus-premier mot å sende inn sin beste vits.

Les dagens tegneseriestripe her.

Det har kommet inn mange morsomme bidrag, men noen av vitsene har skilt seg spesielt ut, de kan du lese her.

3. plass - Solfrid Helvik
Svein våkner opp hjemme med en utrolig bakrus. Han tvinger seg selv til åpne øynene og det første han ser er et par Ibux og et glass vann på nattbordet.

Han setter seg opp i sengen og ser dressen og skjorta pent hengt opp, rent og nystrøket. Svein ser seg rundt i rommet og ser at det er helt perfekt orden, rent og ryddig. Så viser det seg at hele huset er det samme. Han tar Ibux'en og legger merke til en lapp på stuebordet: «Kjæreste, frokosten står på kjøkkenet, jeg gikk ut tidlig for å handle. Jeg elsker deg.»

Han går ut på kjøkkenet og ganske riktig finner han varm frokost og avisen der. Hans sønn sitter ved bordet og spiser frokost, så Svein spør:

- Sønn, hva skjedde egentlig i går kveld?

- Jo, du kom hjem etter klokken 03:00, fullstendig dritings. Du tråkket på katta, veltet stuebordet, knuste krystallvasen etter mormor, spydde i hallen og ga deg selv et blått øye da du gikk rett på kjøkkendøra, svarer sønnen.

Forvirret spør Svein:

- Så hvorfor er alt i orden og så rent og dessuten ferdig frokost som ventet på meg?

- Da Mamma slepte deg inn på soverommet, og forsøkte å ta av deg buksene sa du: «Nei, la meg være i fred, jeg er gift...».

Premie: Pondus dag-til-dag-kalender signert av Frode Øverli.

2. plass - Julianna M. Halvorsen
En liten gutt ønsket seg virkelig 1000 kroner, og ba til Gud i ukevis, uten at noe skjedde. Til slutt valgte han å skrive et brev til Gud for å be om 1000 kroner. Postvesenet mottok brevet, som var adressert til "Gud, Oslo", og besluttet å videresende det til statsminister Jens Stoltenberg. Statsministeren moret seg virkelig over brevet, og videresendte det til Kristin Halvorsen med beskjed om å sende gutten penger.

Kristin Halvorsen syntes 1000 kroner var i meste laget for en liten gutt, så hun sendte 100 kroner. Den lille gutten jublet da han fikk pengene og han satte seg ned og skrev et takkebrev til Gud: «Kjære Gud, tusen takk for pengene du sendte meg. Jeg har forresten merket meg at du sendte det via regjeringen, og de drittsekkene trakk 90 prosent i skatt!»

Premie: «Pondus Flat Fuzzpedal» - Pondus partyfavoritter på cd, signert av Frode Øverli.

1. plass - Maria Hansen
Jeg hadde utfordret min mann til å ta sin del av husarbeidet, og dermed bestemte han seg for å vaske T-skjorta si selv. Han hadde vært i vaskerommet i ca. to sekunder da han ropte:

- Hvilket program skal jeg bruke?
- Det kommer litt an på, svarte jeg. - Hva står det på T-skjorta?
- Manchester United, svarte han.

Premie: Boka «Pondus 8. divisjon» signert av Frode Øverli

Ny stripe hver dag
Nettavisen Striper består av noen av de mest leste tegneseriene i Norden. Hver dag, syv dager i uken, får du en ny stripe fra en av syv forskjellige tegneserieskapere, og Pondus er selvfølgelig med.

Mandag: FLIS: Radio Gaga

Tirsdag: Karine Haaland: Piray

Onsdag: Lars Lauvik: EON

Torsdag: Niklas Eriksson: Carpe Diem

Fredag: Frode Øverli: Pondus

Lørdag: Martin Kellerman: Rocky

Søndag: Grethe Nestor og Norunn Blichfeldt Schjerven: Zofies verden

Dersom du har gått glipp av noen av stripene kan du alltid lese ukens striper og bla tilbake i arkivet for å lese stripene fra de to foregående ukene.

Les dagens stripe og alle de andre her.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken