Gå til sidens hovedinnhold

TeleComputing shopper i Stavanger

IT-selskapet blar opp 75 millioner kroner for to selskaper i Stavanger.

IT-selskapet TeleComputing kjøper to it-selskaper i Stavanger. Kjøpesummen er på 75 millioner kroner og er fordelt på 80 prosent kontanter og 20 prosent aksjer. Det er også avtalt et tilleggsvederlag på 7,5 millioner kroner i aksjer hvis fremtidig resultatmål nås.

NA24 - din næringslivsavis

Det er selskapene Cegal og IT-arkitekten som nå havner på TeleComputings hender. Kjøpet vil styrke TeleComputings posisjon i Stavanger-området og er i tråd med selskapets vekststrategi.

Konsernsjef André P. Løvestam i Telecomputing sier i forbindelse med en børsmelding at de nå styrker sin posisjon som en ledende leverandør av IT-drift og outsourcing. Samtidig tar de et nytt jafs i SMB-markedet

- TeleComputing skal være det selvsagte alternativet ved valg av IT-partner i SMB-segmentet. Cegal og IT Arkitekten passer utmerket inn både forretnings- og kompetansemessig og styrker vår posisjon i et av Norges raskest voksende regionale markeder. Vi ser også at vi kan oppnå samordningsgevinster og økt kryssalg allerede i inneværende år, sier Løvestam i børsmeldingen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis