Gå til sidens hovedinnhold

Telenor lanserer «gratisringing»

Heretter skal Djuice-kundene kunne ringe hverandre nesten gratis.

Først var det Tele2, i går var det Chess. Og i dag er det selveste Telenor som kommer på banen og vil være med i krigen om de prisbevisste kundene.

Dersom du velger det nye abonnementet Djuice friends, kan du heretter ringe alle de 700.000 andre Djuice-kundene for kroner null.

Ikke helt gratis
For tilbudet fra Telenor er ikke helt gratis, bare nesten. Hver utgående samtale avgiftslegges nemlig med en startavgift på 0,79 kroner.

Da har Telenor heller ikke lov til å bruke ordet "gratis" i sin markedsføring av nyheten. Slik blir det til at du kan ”ringe for kroner null”.

Og de har sine ord i behold, for her er prisene det snakkes om:

Djuice Friends:
Månedsavgift: 29 kroner.
Startavgift: 0,79 kroner per samtale.
Minuttpris til Djuice-abonnenter: 0,-.
Minuttpris til andre: 0,79 kroner.
SMS: 0,59 kroner per stykk.
MMS: 1,99 kroner per stykk.

Dersom du i tillegg ønsker en subsidiert mobiltelefon, vil månedsprisen øke til 189 kroner per måned i en periode av ett år. Dernest faller den tilbake til 29 kroner i måneden.

I tillegg har Telenor lansert abonnementet Zero som minner om Tele2s Champion. Med en månedspris på 0 kroner og 49 øre i sms- og ringepris. Det er greit å merke seg at Zero har minimumsfakturering på 99 kroner måneden og 89 øre i startavgift per samtale. Dermed bør du ikke ta for mange korte samtaler.

700.000 kunder
- Det finnes lignende tilbud fra andre operatører, men ikke med samme omfang. Det er i dag flere enn 700.000 Djuice-abonnenter, sier Tor-Arne Fosser i Djuice.

Til sammenligning har både Tele2 og Chess omtrent 400.000 kunder hver.

Telenor krydrer dessuten gulrota med følgende prikk over i-en: Fram til 1. oktober kan Djuice friends-abonnenter ringe gratis til alle Telenors mobilkunder, altså noe over halvparten av alle mennesker i Norge.

Abonnementet er tilgjengelig fra og med i dag.

Denne saken er hentet fra mobilsiden Mobilen.no.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet