Gå til sidens hovedinnhold

Tempest er 80 år og stripper

Tempest Storm er 80 år gammel og jobber med å kle av seg på scenen.

(SIDE2:) Hvem har sagt at strippere må være unge? Tempest Storm er 80 år gammel og har ikke tenkt å gi seg med strippingen ennå.

Forhold til Elvis
Det er ikke lenger sånn at 80-åringer kun er vaffelstekende bestemødre. Mange av dagens 80-åringer mailer med venner, sender SMS-er til barnebarna og går på kino i helgen. Men foreløpig er det ikke så mange som kaster klærne foran publikum.

Tempest Storm er altså et unntak. For 50 år siden ble hun kalt «Girl with the Fabulous Front» og fikk høre av kjente menn at hun hadde de fineste puppene i Hollywood, skriver Associated Press (AP).

For tiden holder Storm til i Las Vegas, men hun har bare noen få show i året. Tidligere har hun strippet i blant annet Reno, Palm Springs, Miami og Carnegie Hall.

- Vil ikke henge opp G-strengen
Hennes strippenummer går roligere for seg enn de moderne stripperne.

- Jeg går ikke bare opp der og kaster av meg klærne, sier hun til AP.

Hun vil i stedet gjøre nummeret spennende og glamorøst. Derfor bruker hun fire sanger på å ta av seg klærne. Og hun blir irritert når de unge produsentene ber henne få opp farta.

Likevel vil hun ikke pensjonere seg.

- Nei, nei. Jeg har ikke klar for å henge opp G-strengen min ennå. Jeg har for mange fans som ville bli skuffet, sier hun.

I film
Storm ble født på skuddårsdagen i 1928, med navnet Annie Blanche Banks. Det hevdes at hun har hatt et forhold til Elvis Presley, John F. Kennedy, Sammy Davis, Jr. og Vic Damone, ifølge Wikipedia.

Hun har vært gift fire ganger og har en datter.

I tillegg til strippingen, har hun hatt noen få filmroller, blant annet i «Buxom Beautease» (1956), «Paris Topless» (1966) og «Mundo depravados» (1967).

Nei til Agiulera
I 2006 ble det planlagt en film om Storm, basert på hennes selvbiografi «The Lady Is A Vamp». Christina Agiulera var planlagt i hovedrollen. Men Storm var ikke interessert i noen film om seg selv.

- De har ikke rettighetene til min historie og jeg er fremdeles i live, sa hun.

LES OGSÅ: Nekter Aguilera stripperolle

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken