Gå til sidens hovedinnhold

- Teri er en diva

Teri Hatchers oppførsel i Eva Longorias bryllup falt ikke helt i smak hos de andre gjestene...

(SIDE2): Ifølge kilder som var til stede på Evas eventyrbryllup i Paris i helgen skal Teri ha oppført seg som en Frustrert Frue.

Alle hovedpersonene i TV-serien om damene på Wisteria Lane var til stede. I tillegg til Hatcher hadde både Felicity Huffman and Nicollette Sheridan tar turen over Atlanteren for å se sin venninne gifte seg med basketstjernen Tony Parker.

Les om bryllupet her:Og så var Eva gift

Og det tok ikke mange dagene før ryktene og skittkastingen etter bryllupet var et faktum. Nå blir Hatcher kritisert for å ha kjøpt kjolen sin hos Badgley Mischka, hvor også Evas brudepiker kjøpte sine kjoler, og for at den skal ha vært veldig lik brudepikenes, melder Splash News.

I tillegg har hun fått diva-stempelet etter å ha laget sin egen lille fotoseanse utenfor kirken St. Germain L'Auxerroix hvor bryllupet fant sted.

Se bilder av Teri ankomme kirken nederst i artikkelen

- Det var laget en privat sti slik at kjendisene som kom ut av bussen fra hotellet kunne snike seg forbi fansen og paparazziene, forteller en av gjestene til New York Daily News.

Poserte
- Felicity og Nicollette gikk sammen inn i kirken, men Teri tok med datteren og gikk rundt og inn til det offentlige området for å posere for fotografene og vinke til fansen i ti minutter, sier kilden.

Andre kjendiser som deltok i bryllupet var Jessica Alba, Ryan Seacrest, Terrence Howard og William H. Macy.

- Det var så merkelig. Alle var kjempespente på å gå inn i kirken og komme i gang med bryllupet, da Teri plutselig forsvant fra alle andre for å sørge for at hun ble sett og fotografert, sier en annen kilde.

Teri er utenfor
Og bitchingen kommer ikke akkurat som noen overraskelse. Helt siden starten av TV-serien har det gått rykter om at damene ikke går helt overens, selv om de selv har forsøkt å motsi ryktene med jevne mellomrom.

- Alle de andre jentene er veldig nære venner og henger sammen i hverandres trailere på settet, og til og med hjemme. Men Teri er aldri med på moroa og kjasingen. Hun er ofte forsinket, og skaper en ubehagelig stemning på settet, forteller en kilde til News.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien