(SIDE2): - Kristian Valen (33) er hyggelig fyr han, men....sier Terje Sporsem (32) og ler da han støter på sin komikerkollega på Latter på Aker Brygge.

Se video av komikerne lenger ned på siden.

Torsdag har Sporsem premiere på showet «Mitt liv som Terje». Forestillingen ble satt opp i Moss i fjor, men i år får publikum se flere nye innslag.

- Jeg skal snakke om ting fra jeg var helt nyfødt med masse hår, ironisk nok, til i dag hvor jeg har samboer, er forlovet og tre unger, sier Sporsem.

- Det er jo en del avstikkere, det skal ikke bare handle om meg, jeg er ikke så selvsentrert. Så det handler om alt fra iberiasnegler til dompapper - det blir litt av hvert.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

HTML EMBED
video_embed(10686);

Terje Sporsem (17. mai 1976) er en norsk komiker fra Ålesund, bosatt i Oslo. I 2003 og 2004 var han med på å lage den Jackass-inspirerte TV-serien Judas som gikk på TVNorge. Han har siden vært vært programleder for «Grip mikrofonen», vært deltaker i «Skal vi danse» og deltatt i «9 av 10 nordmenn» på TV 2. Han er tilknyttet managementet Stand Up Norge, og satt opp soloshowet «Mitt liv som Terje» i 2007. Sporsem startet med stand up i 1996. Les mer om komikerens bakgrunn her. (Ekstern link)

LES INTERVJU MED KRISTIAN VALEN PÅ SIDE2 TORSDAG MORGEN.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!