Gå til sidens hovedinnhold

Se Tone-kopien

- Våg å være sexy, sier Terje Sporsem og kaster klærne. Se video.

(SIDE2:) I olashorts, hvit skjorte og blomst på magen kopierer komiker Terje Sporsem den mye omtalte musikkvideon til Tone Damli Aaberge.

- Vi må jo gi vår støtte, det er for få av oss som tør å være sexy, det ser vi på all kritikken som har kommet. Det er et stikkende behov for at folk skal tørre å være sexy, sier Sporsem til Side2.

- Våg å være sexy du og! Drit i kritikerne! Vi tok ansvar, twitrer Sporsem fredag morgen.

Han har laget sin versjon av sogndalsartistens video til låta «Look Back». Komikerens versjon ble laget i forbindelse med P4s Radiofrokost.

«Vi i P4s radiofrokost har med forferdelse sett den harde kritikken enkelte har rettet mot Tone den siste tiden. Ettersom Tone er en av våre favorittgjester har vi laget denne lille videoen, for å vise at vi står sammen med henne i å være sexy på video», mener Sporsem og Bjørn Faarlund fra P4.

(Se video nedenfor bildet)

Sexy i jeans
Til Side2 gjentar Sporsem at artisten er blant deres yndlingsgjester.

- Tone var akkurat gjest her i Radiofrokosten, og hun er jo en favorittgjest. Vi har kommentert videoen hver dag - og det at folk kritiserer, hvorfor spille på sex og ikke intelligent, og at det er nedsettende for kvinner. Vi menn må også tørre å være sexy, så dette er en kommentart til det hele. Også ville vi vise at vi er på Tone sin side.

Sporsen innrømmer også med latter at han følte seg noe sexy i lignende antrekk som brukes i «Look Back».

- Når du får på deg dongerishorts, og knyter skjorten over en påbegynnende kulemagen, hvem føler seg ikke sexy da?

SE VIDEOEN HER:

HTML EMBED

- Lite ingelligent
I fjor slapp Tone Damli Aaberge sitt fjerde album, «Cocool», og hun er nå aktuell med ny singel, og musikkvideo til låta «Look Back». Etter at videoen ble sluppet mandag har kritikken fra ulike hold gått ut på at hun spiller på nakenhet. P3-programleder Trine Sollie er blant personene som har vært kritisk, og kaller henne blant annet lite intelligent.

I går, torsdag, slo imidlertid Damli Aaberge tilbake mot kritikken på sin egen blogg:

«Det e eit såkalla Catch 22 det der, uansettt kå eg gjer, så blir det feil. Svara eg på kritikken e eg enten hårsår, uproff eller sutrete. Derfor velge eg i dag å sei som Kjell Inge Røkke og Sylvia Brustad; Je e forbanna», skrev hun i et innlegg.

LES MER:

Kommentarer til denne saken