Gå til sidens hovedinnhold

Terminator-babe mest populær

Kjendisene i Hollywood er avhengig av å være populære blant publikum til enhver tid. Johnny Depp og Keira Knightley er blant de mest populære, men de nådde ikke helt til topps.

Hver høst lager Lycos en toppliste over hvilke kjendiser som har fått mest ut av filmene sine det siste halvåret. Dette gjør de ved å sammenligne hvor mange som søker etter informasjon om de ulike skuespillerne før og etter at filmene deres har hatt premiere.

Døgnfluer
Mange storfilmer har premiere om våren og på sommeren, og derfor publiseres denne listen hver høst. Listen viser også hvem av kjendisene som klarer å holde seg populære blant publikum over en lang periode.

En av de som var mest populære på nettet i 2001 var Josh Hartnett som spilte i ”Pearl Harbor”. Men etter dette har han ikke fått til stort, og han er nå langt fra en plass på listen over de mest populære personene på nettet.

Andre som har opplevd en kortvarig karriere blant nettfolket er Linda Cardellini som spilte Velma i ”Scooby-Doo”. Hun var helt ukjent da hun dukket opp i denne filmen og ble utrolig populær på kort tid. Men det siste året har interessen for Cardellini vært dårlig, melder Lycos.

Topp ti
Det er tydelig at man ikke nødvendigvis må spille i en kritikerrost film for å erobre publikums hjerter. På listen over de ti veletablerte skuespillerne som i størst grad klarte å vinne publikums hjerter troner Claire Danes etter sin rolle i Terminator 3. Topp ti ser slik ut:

1.) Claire Danes (Terminator 3)
2.) Keanu Reeves (The Matrix: Reloaded)
3.) Johnny Depp (Pirates of the Caribbean)
4.) Keira Knightley (Pirates of the Caribbean)
5.) Drew Barrymore (Charlie's Angels 2)
6.) Eric Bana (The Hulk)
7.) Eva Mendes (2 Fast 2 Furious)
8.) Paul Walker (2 Fast 2 Furious)
9.) Mark Wahlberg (The Italian Job)
10.) Gabrielle Union (Bad Boys 2)

Kommende stjerner?
Noen har også gjort sin første store rolle det siste halvåret, og dermed avansert fra å være totalt ukjente til å hevde seg på listene over populære personer. Her er listen over de mindre kjente skuespillerne som har blitt mest populære etter sin innsats det siste halvåret:

1.) Cillian Murphy (28 Days Later)
2.) Gerard Butler (Tomb Raider 2)
3.) Daniel Cudmore (X2)
4.) Nick Stahl (Terminator 3)
5.) Aaron Stanford (X2)

Til slutt kan vi ta med listen over de fem skuespillerne som opplevde størst fall i popularitet fra uka etter filmen hadde premiere og fem uker fremover:

1.) Katharine Isabelle (Freddy vs. Jason)
2.) Monica Keena (Freddy vs. Jason)
3.) James Marsden (X2)
4.) Kelly Rowland (Freddy vs. Jason)
5.) Kristanna Loken (Terminator 3)

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar