Gå til sidens hovedinnhold

Test deg mot keeper-Eddie

Er du en bedre keeper enn Lyns Eddie Gustafsson og andre målvakter i Tippeligaen? Under FotballExpo har du sjansen til å finne det ut.

Lyn-keeper Eddie Gustafsson står konsentrert og venter på skuddet. Motstander denne gangen er ingen av spissene i eliteserie, men en maskin som spruter ut baller. ”Nå” – roper operatør Trond Ringstad – og pang, så ligger ballen i nettmaskene bak Eddie.

Skuddautomaten Cannonball blir presentert under FotballExpo i Vallhall. Lyns sisteskanse Eddie Gustafsson får en vanskelig jobb. Cannonball kan nemlig skyte hardere enn noen tippeligaspiss, og da er selv den beste målmann nesten sjanseløs.

Justerer farten

Heldigvis kan farten på skuddet justeres, og under testen viste Eddie fram keeperferdigheter i kanonklasse.

– Kjempegøy! Jeg har aldri prøvd denne maskinen før, men den er en flott treningspartner. Her fikk jeg virkelig kjørt meg, sier en andpusten Eddie etter økten.

Publikum utfordrer Eddy

– Denne skal jeg anbefale for Henning Berg og de andre trenerne i Lyn, røper han videre.

Under FotballExpo får du og de andre deltakerne sjansen til å prøve deg – mot Cannonball og mot toppkeepere. Fredag 1. juni er Eddie Gustafsson på plass i Valhall, klar til dyst. Klarer du å slå han i konkurranse om å redde flest baller fra maskinen, får du bli med på en Lyn-trening som premie.

Også de to andre messedagene vil tippeligakeepere være på plass for å konkurrere med de besøkende på FotballExpo.

Supplement

– Cannonball kan ikke erstatte keepertrenere eller andre trenere, men er et flott supplement som jeg håper mange norske klubber etter hvert/etter hver ser nytten i å anskaffe seg. Prisen ligger i underkant av hundre tusen kroner, men kanskje kan flere klubber gå sammen, sier Trond Ringstad hos Ifas sport.

Han legger til at maskinen kan brukes også til innleggstrening. Den er så presis at både forsvarere og angripere får god effekt ut av øktene.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021