Gå til sidens hovedinnhold

TEST: En helvetes engel

Skytespillet «Infernal» er morsomt, men bare i små doser.

Klikk på bildet over for å se gameplaytraileren til spillet.

(Spillmagasinet): Hvis det er en ting som er sikkert, så er det at øst-europeiske actionspill er harry. Polske «Infernal» er intet unntak og følger i fotsporene til «klassikere» som «Painkiller» og «Serious Sam».

Ikke kødd med Helvetet

I spillet styrer du den breske eks-engelen Ryan Lennox som akkurat har begynt å jobbe for Helvetets eget etterretningsbyrå, Abyss.

Både de og du har en hel del uoppgjort med den himmelske varianten, Etherlight, og «Infernal» går ut på at du skal løpe rundt, være mektig og knerte guds agenter.

De mange brettene foregår på vidt forskjellige steder, du skal kjempe i alt fra et kloster og til et oljeraffeneri, og er proppfulle av fiender. Skuddvekslingene er mange, heftige og intense, og de lar spillet briefe med sin imponerende grafikk- og fysikkmotor.

Magi

I tillegg til en rekke vanlige våpen, kan Lennox bruke mange artige magier. Du kan for eksempel skyte superkuler, suge liv ut av lik (noe som gjør at du får igjen liv), og teleportere deg over korte avstander.

Stokk dumme fiender

Sistnevnte er den desidert stiligste av de, men dessverre går du fort lei den. De fleste av oppgavene som ikke går ut på at du skal trykke på en knapp eller skyte noe i stykker, krever at du bruker teleporteringen på et eller annet veldig opplagt vis.

Et annet problem med «Infernal» er at det ikke er artig særlig lenge om gangen. Brettene har litt for mye til felles, og selv om kampene er festlige, så får du fort nok av de stokk dumme fiendene som løper rett foran siktet ditt.

Gøy i små doser

Hvis du er ute etter et revolusjonerende skytespill som du kan holde på med i all evighet, er ikke «Infernal» noe for deg.

Har du derimot bare lyst til å delta i heftige skuddvekslinger i ny og ne, er det perfekt.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken