Gå til sidens hovedinnhold

Er du en homse-misunner?

Mer penger. Mer tid. Mer sex. Er du en HMMH? Test deg her.

(SIDE2): Ta en tur bort i klesskapet ditt og tørk støv av den siste dyre t-skjorta du kjøpte. Sjekk det siste magasinet du kjøpte for hvilke hårprodukter som har kommet. Sett deg ned i designerstolen din og tenk over livet et lite sekund.

Ny metroseksuell
Er du en HMMH? Eller en SMEG, som det kalles i England? Heterofil Mann som Misunner Homser (Straight Men who Envy Gays). Det engelske motebladet Arena har definert mannetypen som har tatt over for den metroseksuelle. Hvorfor og hvem er det?

Svaret er åpenbart for HMMHene. Mer sex. En partner som skjønner deg bedre. Mer penger. Virkelig vennskap med kvinner, og absolutt ikke noe press om å være handyman.

For noen som står utenfor kan det virke som om hverdagen for en homofil mann gir både flere muligheter og er enklere enn for heterofile menn.

Ronaldo og Beckham
En HMMH har designerklær, dyre vaner og elsker oppmerksomheten som utseende kan gi. I tillegg er det viktig for en HMMH å ha mange kvinner rundt seg, nesten uansett. Kjente HMMHer er Christiano Ronaldo, Robbie Williams og - selvfølgelig - David Beckham. Robbie har til og med selv sagt:

- Jeg er ikke langt unna Donatella Versace.

Til og med rockere innrømmer at de noen ganger drømmer om en annen hverdag. Pete Wentz fra Fall Out Boy uttalte følgende:

- Det er en del av meg som skulle ønske at jeg var homofil.

38392

HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot