Gå til sidens hovedinnhold

-Thai Tanic i topp humør

Fra stallen meldes det at Thai Tanic er i godt humør, og er godt forberedt foran lørdagens årsdebut i Drammen.

Her finner du Nettavisens V75-tips til Drammen.

Drammen Travbane har samlet et særdeles godt felt i Ludvig Nilsens Minneløp. Thai Tanic er løpets store stjerne, og at Olle Goop valgt Drammen i årsdebuten, setter alle norske traventusiaster veldig stor pris på. Og for de som lurer; er alt bra med Thai Tanic dagen før dagen.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Lørdag fikk Thai Tanic et skarpt hurtigarbeid, og ifølge hjemmesiden til stall Goop, var Thai Tanic helt ”obrokad” på 1.14/1600! De siste dagene har Thai Tanic bare ladet batteriene og vært på noen rolige skogsturer. Avstanden er ikke større, enn at Thai Tanic reiser fra Løkene gård lørdag og likevel har god tid frem til V75-6. Olle Goop forteller at humøret er på topp og at hesten er veldig godt forberedt til lørdagens årsdebut i Ludvig Nilsens Minneløp.

- Jeg har ingenting å utsette på Thai Tanic. Vi møter mange gode, men det er slik det er nå om våren, så det måtte vi forvente. Baksporet er helt greit med tanke på at han årsdebuterer, da slipper han å være med på for mye fra start. Han har uansett en hvass spurt til slutt og selv med bakspor, kan han få en fin posisjon. Jeg blir ikke skuffet om han ikke vinner, for det er bare èn hest som kan det og Thai Tanic kan gjøre et godt løp likevel. Jeg har selvsagt seierstro på ham, men det er ingen banker, kommenterer som vanlig en beskjeden trener på Løkene Gård.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin
Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka