Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk likheten

Liam Neeson har fått en makeover for rollen i «The A-Team».

(SIDE2:) Fredag hadde «The A-Team» norgespremiere. Dette er kinoversjonen av den store TV-serien som gjorde sitt inntog på 1980-tallet og som kanskje var aller mest kjent for Mr.Ts B.A. Baracus.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Noen likheter
Men serien hadde også andre kjente figurer som Templeton «Faceman» Peck, H.M «Howling Mad» Murdock og oberst John «Hannibal» Smith.

Nå er serien blitt kinofilm, og George Peppards oberst Hannibal spilles av Liam Neeson. Og i en slags hyllest til gamlefar, har Liam Neeson trukket i omtrent lik parykk.

Ikke alt er likt derimot. Den originale Baracus eller Mr.T har høylytt erklært at han ikke synes noe om nyskapningen. I motsetning til sitt utseende, er nemlig Mr. T en gudfryktig mann og han synes den nye filmen inneholder alt for mye vold - og sex.

- Folk dør i denne filmen og det er masse sex. Da vi lagde serien gjorde vi det for moro og som familieunderholdning. Ingen ble såret. Det virker som dette er elementer som ingen er interessert i lenger. Filmen var for voldsom for meg, men den vil sikkert gjøre det bra på kino, sa Mr. T ifølge Splash News.

Det gjør den. For tiden ligger den imidlertid som nummer to bak vår egen Harald Zwarts «Karate Kid».

LES MER:Tjente 102 mill på tre dager

SE VIDEO AV THE A-TEAM

HTML EMBED
video_embed(13078,1);

- Overraskende bra
Det er ikke alle TV-serier som har klart overgangen til film like godt. «Miami Vice» er et godt eksempel. To som har greid det er «Sex og singelliv», den første filmen, og «Starsky & Hutch». Sistnevnte var dog ganske annerledes enn politiserien.

Side2s anmelder synes imidlertid at filmversjonen av «The A-Team» var dundrende action og moro.

- Dette er overraskende frisk og fengende gjenskaping av den gamle actionserien, skriver vår anmelder Aleksander Huser.

Her kan du følge ham på Twitter.

PÅ KINO I HELGEN?

The A-Team: Forfriskende resirkulert
Sommerlunsj i Roma: Livsbejaende på kjøkken

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken