Gå til sidens hovedinnhold

Slik er «The Big Bang»-baben privat

Deler intime bilder på Twitter.

(SIDE2): Etter seks år på skjermen har «The Big Bang Theory» vokst seg til å bli en av USAs mest populære TV-serier. Årets sesongfinale ble sett av 20 millioner, og den massive oppmerksomheten har gitt seriens skuespillere kultstatus.

Caley Cuoco er en av dem som har nytt godt av serien.

27-åringens karakter, Penny, er av-og-på-kjæresten til Leonard Hofstadter (Johnny Galecki), som i motsetning til den blåøyde servitrisen, er en nerdete fysiker med høy intelligens.

Se private bilder skuespilleren selv har delt med fansen i bildekarusellen nederst i saken!

Sexsymbol
Rollen som Penny skal ha gitt Cuoco ikonstatus i nerdemiljøet - hvor hun blir ansett som et sexsymbol. Med sine tøsete antrekk og naive innstilling til livet levner det ingen tvil om at produsentene av serien er svært så bevisste på måten de fremstiller skuespilleren på - noe som har gitt resultater, også for Cuoco privat.

Lukrative reklameavtaler og høye plasseringer på mest sexy-lister er bare noe av det Cuoco kan briefe med, og skuespilleren selv mener at synergien fra TV-formatet har ført til at hun og de andre skuespillerne appellerer så mye til folket.

- Jeg tenker alltid tilbake på historien da Jennifer Aniston var med i «Friends» og sammen med Brad Pitt og de dro ut sammen. Ingen torde å se Brad i øynene, men de var helt på henne, tok på henne, kalte henne Rachel som om de kjente henne. Folk blir skikkelig komfortable med deg når du er på TV, sa Cuoco i et intervju med LA Times nylig.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Begynte karrieren som sjuåring
Smaken av massiv popularitet er imidlertid ikke noe Cuoco alltid har kjent på.

27-åringen begynte sin skuespillerkarriere allerede i 1992, og har vært å se i mange TV-serier og filmer deriblant «Virtuosity», «Ladies Man», «Charmed», «Growing Up Bradey» og Disney-filmen «Alley Cats Strike».

Hun ble imidlertid først kjent for sin rolle i den prisbelønte serien «8 Simple Rules», hvor hun fra 2002 til 2005 spilte den stereotypiske blondinen, Bridget Hennessy, men ikonstatusen fikk hun imidlertid ikke før hun stilte opp i «The Big Bang Theory».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Underholdende bildeutvalg
Og Cuoko gjør det lett for fansen å like henne.

Hun gjør nemlig mye for å tilfredstille sine over 1, 4 millioner Twitter-fans. Nesten daglig poster hun oppdateringer og kommentarer, og mange privat bilder har funnet veien til Cuocos Twitter-konto. Både bilder av henne og kjæresten, hundene hennes og bak-kamera fotografier tvitrer stjernen - og det til fansens store glede.

Til tross for at Cuoco i år havnet på en sjetteplass på FHMs kåring av de mest sexy kvinnene i verden er det få lettkledte bilder å finne av skuespilleren på hennes Twitter-side.

Kontoen er imidlertid full av underholdende fotografier og statusoppdateringer, som gjenspeiler at Cuoco kanskje ikke er så ulik den karakteren som har gjort henne så enormt populær.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Får over 2 millioner per episode
The Big Bang Theorys enorme populariteten har også gitt penger i kassen, til blant andre Cuoco.

De tre hovedrolleinnehaverne Johnny Galecki (som spiller Leonard Hofstadter), Jim Parsons (som spiller Sheldon Cooper) og Cuoco fikk drøye 360.000 kroner per episode de fire første sesongene av serien. Deretter skal de ha fått en real lønnsøkning. Drøye 1,2 millioner kroner per episode skal de da ha fått, med en lovnad om et tillegg på drøye 300.000 kroner per episode for hver sesong som ble laget etter dette.

Om dette stemmer betyr det at de tre skuespilleren vil få drøye 2,1 millioner kroner per episode når sesong syv skal spilles inn - en god timebetaling med andre ord.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Seks år
«The Big bang Theory» hadde premiere i USA den 24. september 2007. Så langt er seks sesonger av serien blitt spilt inn.

Serien er laget av Chuck Lorre, som også har laget seriene «Dharma & Greg», «Two and a Half Men» samt jobbet på «Roseanne». Hans partner på showet er Bill Prady, som har jobbet på show som «Star Trek: Voyager» og «The Gilmore Girls».

I serien får man et innblikk i livet til de fire nerdene Leonard Hofstadter (John Mark Galecki), Dr Sheldon Cooper (James Joseph Parsons), Howard Wolowitz (Simom Maxwell Helberg) og Rajesh Koothrappali (Kunal Nayyar).

Her hjemme er det TVNorge som har sikret seg rettigheten til å sende «The Big Bang Theory».

SE FLERE PRIVATE BILDER AV CUOCO HER:

5546

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn

Kommentarer til denne saken