Gå til sidens hovedinnhold

Denne ser du uten dama

Muligens bør du ikke se den selv heller.

(SIDE2): Superstjernen Sylvester Stallone har de siste årene drøvtygget preparater som holder kroppen hans ved like til tross for at han er 63 år gammel.

Dette har vi skrevet om tidligere:
Rambo spiser ikke helsekost, han jukser

Med filmer som «Rocky Balboa» (2006) og «Rambo» (2008) har han de siste årene fått en viss oppsving i karrieren sin.

I 1976 vant Stallone Oscar for den første «Rocky»-filmen der han var både manusforfatter og hovedrolleinnehaver. Som vi tidligere har skrevet er han nå snart aktuell med filmen «The Expendables» der han også både spiller og produserer selv.

Gamle helter i samme film
Til tross for en stjernespekket rolleliste med det meste av gamle actionstjerner som fortsatt har puls er det heller tvilsomt om dette blir en Oscar-kandidat.

På rollelisten finner man blant andre Mickey Rourke, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Forest Whitaker og Dolph Lundgren med flere.

Mickey Rourke er kanskje den mest spennende av dem for tiden. Han har, som Stallone, fått en karrieremessig opptur etter å ha vært borte lenge.

Som vi tidligere har skrevet om på Side2 har han brukt A-listestatusen som kjendis til å legge ned blonde unge damer verden over.

Mer om det kan du lese her, her og her .

En smakebit fra «The Expendables» som kommer til neste år er nå ute på nettet. Du kan se den under. Til tross for at det vekker en viss glede hos actionfanatikere å se denne rollelisten gir traileren et visst inntrykk av at dette er tragiske greier, men man kan jo kanskje bli overrasket...

Artikkelen fortsetter under videoen.

HTML EMBED

Fans verden over har hatt store forventinger til «The Expendables» og tidligere har noen laget egne trailere med skuespillerne. Der har de hentet scener fra tidligere filmer de har spilt i. Man kan nesten si at den traileren gir større forhåpninger til filmen enn originalen, men det er jo en fattig trøst. Fanvideoen ser du her under.

Artikkelen fortsetter under videoen.

HTML EMBED

Om du ikke har fått nok av Sylvester Stallone etter «The Expendables» kan du trøste deg med at en ny Rambo-film mest sannsynlig kommer i 2011, ifølge IMDB.

Reklame

8 kupp du gjør i Nettavisens nettbutikk nå

Kommentarer til denne saken