Gå til sidens hovedinnhold

Utroskap, korrupsjon og politikk

Vinn første sesongen av «The Good Wife».

Den kritikerroste serien «The Good Wife», eller «Brutte Løfter» som den heter på norsk, var en av storfavorittene under årets Emmy Awards og i TV-kategoriene under Golden Globe-utdelingen.

Inspirert av sanne historier
Serien er inspirert av Eliot Spitzer-skandalen som rystet USA i 2008. Her får du møte Alicia Florrick (Julianna Margulies), som er den perfekte hustru inntil hennes fremgangsrike ektemann Peter (Chris Noth) blir fengslet etter en sex- og korrupssjonsskandale. Til tross for den offentlige ydmykelsen ektemannens svik har påført henne, bestemmer Alicia seg for å gjøre det hun kan for å holde familien samlet og ta vare på sine to barn.

Alicia tar opp igjen sin opprinnelige karriere som forsvarsadvokat, etter tretten år utenfor rettssalen, og får jobb i et prestisjefylt advokatfirma sammen med sin gamle venn Will Gardner. Alle årene som den perfekte hjemmeværende hustru gjør at Alicia denne gang befinner seg på bunnen av rangstigen i arbeidslivet. Firmaets store stjerne, Diane Lockhart, tilbyr seg å være hennes mentor, men Alicia oppdager imidlertid at tilbudet kommer med en rekke betingelser.

Sakte innser Alicia at det blir opp til henne selv å gjøre sukess - helt på egen hånd. Og med ektemannens sexskandale hengende over seg, blir det tøffe utfordringer både på jobben og privat.

Konkurranse
Nå kan du vinne første sesongen av «The Good Wife» på DVD. Alt du trenger å gjøre er å svare på ett spørsmål og sende svaret med navn og adresse på e-post til konkurranse@side2.no. Husk å sette «The Good Wife» i emnefeltet på e-posten.

For å være med i trekningen må du følge Side2 på Facebook. Det gjør du ved å klikke «Like» på knappen under før du sender oss ditt svar.

HTML EMBED

Spørsmål: Hvilken TV-serie er skuespilleren bak rollefiguren Peter (Chris Noth) tidligere mest kjent fra?

Send svaret til: konkurranse@side2.no.

Se videoklipp fra «The Good Wife» her:

HTML EMBED

I Norge sendes «The Good Wife» på TV 2.