(SIDE2:) I «Hangover»-filmene har kompisene Phil, Stu, Doug og Alan fått gjennomgå etter utdrikningslag som kommer ut av kontroll. Blant annet har de oppdaget en tiger på badet, hatt kontakt med en gal ape, fått tatovering i ansiktet, fått ansvaret for en ukjent baby, blitt kidnappet og flere ganger vært nær ved å dø.

I den tredje filmen, som har premiere denne helgen, er det konsekvensene av utdrikningslaget i forrige film som er hovedtema. Men blir du sittende gjennom deler av rulleteksten, får du se at gutta fortsatt ikke har lært.

Så ille som i disse filmene, er det sjeldent i utdrikningslag. Men det er mange utdrikningslag som blir i drøyeste laget. Vi har samlet noen festlige historier - fra virkeligheten:

Glemte bruden
Jayme og 14 andre venninner skulle feire den kommende bruden. Problemet var at jentene hadde ulike tanker om hvor mye penger de skulle bruke, og snart delte selskapet seg i to. Den ene halvdelen dro på en flott og dyr klubb, mens de andre dro på en billig restaurant.

- Den dårlige nyheten? Begge gruppene trodde at bruden var med de andre, men hun hadde blitt glemt på hotellet! sier Jayme til Cosmopolitan.

Bruden hadde prøvd å få tak i venninnene, men ingen hadde svart på telefonen. Til slutt booket hun et eget hotellrom og ble der.

Få ord
Noen ganger trenger man ikke bruke så mange ord på å fortelle om en drøy fest:

- Fem ord: Costa Rica-horer og fengsel, skriver Jake på IAmStaggered.com.

Uventet telefonsamtale
Den kommende bruden er som regel klar over at det kan dukke opp en stripper på forlovedens utdrikningslag. Men de færreste trenger å prate med stripperen. «tdko» skriver at kompisen og hans forlovede hadde utdrikningslag samme kveld, men i ulike byer.

- Den beste delen kom da hans kommende kone ringte for å spørre hvordan han hadde det ... mens han fikk en lap dance. Og enda bedre: Stripperen tilbød seg å svare for ham, skriver han på Quarterlifecrisis.com.

Håret tok fyr
Lindsay forteller Cosmopolitan om en venninnes utdrikningslag. Etter tre-fire drinker, lente den kommende bruden seg over bordet, men tenkte ikke over at det sto et stearinlys der. Håret tok selvsagt fyr - og det ble ikke bedre av at hun hadde brukt masse hårspray.

- En jente bestemte seg for å slukke flammen med å helle vodka tonic over henne - dårlig idé! sier Lindsay.

Til slutt kom noen med en bøtte med isbiter og fikk slukket flammen. Forhåpentligvis var det en stund igjen til bryllupet, så ikke bruden trengte å gifte seg med svidd hår ...

Stemor i trusa
Det er vanligst å ha venner med på utdrikningslaget - kanskje også søsken eller svogere/svigerinner. Men noen går enda lenger.

- Moren til eksen min skulle gifte seg, og hennes kommende stedatter ville holde et utdrikningslag med undertøystema. Jeg var bortreist, men tror det ville vært veldig merkelig, siden det bare var familie der, sier «SeaAre86» ifølge Tressugar.com.

Klåfingra bestefar
Dette er det flere som har opplevd. Lola R. er klubbmanager på en strippeklubb i Las Vegas, og forteller om det rareste utdrikningslaget hun har sett:

- Det var omtrent åtte fyrer - blant annet han som skulle gifte seg, faren hans, bestefaren hans, svigerfaren og sviger-bestefaren. De endte opp i en VIP-bås. Og jeg gikk inn der og så bestefaren klå på en stripper. Jeg tenkte: «Tuller du? Er ikke dette litt rart? Er det ingen andre som reagerer på dette?», sier hun til Smithmag.net.

Full bestemor
Men det er tydeligvis ikke helt uvanlig å inkludere både unge og gamle i utdrikningslaget:

- Det mest bisarre utdrikningslaget jeg har vært på, var et stort fyllekaos. Forloveren prøvde å få sviger-bestemoren til å ta shots med tequila. Bruden var så dritings at hun falt ned trappa ... to ganger! skriver «bluebellknoll» på Tressugar.com.

Ble lurt
De fleste gleder seg til utdrikningslaget og ser for seg hvordan det skal bli. LaMarr Woodley, en kjent utøver i amerikansk fotball, trodde han skulle få tidenes utdrikningslag. Lite ante han at kompisene ville lure ham og hadde planlagt tidenes rareste fest i stedet:

HTML EMBED

Husker ikke
«Chumpy_McChump» kan ikke fortelle om sitt utdrikningslag.

- Jeg skulle gjerne fortalt om det, men jeg aner ikke hva som skjedde etter klokka ni, skriver han på GamersWithJobs.com.

Luktet vondt av rumpa
To vanlige ingredienser i et utdrikningslag, er alkohol og strippere. Men det kan også være en uheldig kombinasjon, i hvert fall for Regis’ forlover. Han var kjent for å kaste opp mye i fylla, og han skuffet ikke på utdrikningslaget.

- Han kastet opp på rumpa til stripperen mens hun ristet den i ansiktet hans! Senere fortalte han meg at han følte seg dårlig da hun kom, og at da han kjente lukten fra rumpa hennes, kastet han opp på den, skriver Regis på IAmStaggered.com.

Usexy stripper
Noelles venninne skulle gifte seg, og forloveren hadde leid inn en stripper. Stripperen kom, og snart tok han av seg buksene. Der hadde de forventet å se sexy undertøy, men den gang ei.

- Det var en mannlig utgave av bestemortruser, sier hun til Cosmopolitan.

Mannen begynte dessuten å svette fælt, og det luktet vondt. Jentene prøvde å åpne vinduet, men uten hell. Stripperen ba jentene legge seg på senga etter tur, hvor han danset «sexy» over dem - mens svetten dryppet ned.

Har du noen morsomme historier fra utdrikningslag? Del dem under!