(YEYE): «The Hills»-stjernene Lauren Conrad (22) og Heidi Montag (21) kjemper nå om å være best på klær. Whitney Port (22) skal også designe partykjoler og topper under sitt eget merke Eva & A.

Lauren var først ut

Jentene er ikke lenge venninner, men heller bitre fiender på grunn av krangler om sex, gutter, og oppmerksomhet. Nå kjemper de også en kamp om å være best på klær. Lauren Conrad var først ute med sine kolleksjoner under navnet «Lauren Conrad Collection». Slik har hun gjort drømmen om å bli motedesigner til virkelighet. Lauren har jobbet flere år i Teen Vogue og har slik bidratt til bladets suksess. Hun legger vekt på laid-back livsstil med rene linjer og former. Alle av Laurens uttrykk kan lett blir omgjort fra dag til natt. Høstkolleksjonen tilbyr tidløse klær som er sofistikerte og «chic» for å få fram California-jenta i deg.

her kan du se mer av «Lauren Conrad Collection».

Se bildekarusell nederst i saken.

- For vanlige folk

Da Lauren lanserte sin kolleksjon skal Heidi ha uttalt at hun mente at klærne var overpriset.

Nå har også Heidi bestemt seg for å bli designer og har lansert sin første kolleksjon «Heidiwood». Ifølge Heidi er klærne for vanlige folk som vil ha det gøy og flørte.

Kolleksjonen består av sterkt fargede bomullskjoler, grafiske topper, «oversized» håndvesker og gull, sølv og zebramønstrede smykker. Designet er spesielt tilpasset for jenter i alderen 16 til 21 år, ifølge EOnline.com.

Så da får vi vente og se om Heidi greier å slå Laurens designerevner.

Designergener

«The Hills»-stjernen Whitney Port har vært med i serien i sesong 1, 2 og 3 og har de fleste gangene dukket opp i i forbindelse med bladet Teen Vogue. Whitney er også moteinteressert og har trolig fått designergenene fra sin far som eier klesmerket Shades of Gray. Nå skal også hun designe klær i likhet med Lauren og Heidi.

Den nye kolleksjonen skal bestå av partykjoler og og mønstrede tunikaer i knallfarger som lilla og rosa. Port har tenkt å kalle merket sitt Eva & A., melder NYmag.com.

Kolleksjonen blir lansert til høsten.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.