(SIDE2:) Det ble en tøff sesongstart for Heidi Montag i The Hills. Allerede i første episode ble hun latterliggjort av sin egen familie. Årsaken er hennes ti kosmetiske operasjoner.

TV-serien hadde premiere mandag i USA. I den første episoden reiste Heidi hjem til sin mor, søster og stefar i Colorado for å vise sitt nye utseende, skriver SplashNews.

I fjor gjennomgikk Heidi hele ti operasjoner i løpet av en dag. Hun har blant annet fikset på nesen, forminsket haken, justert ørene, tatt fettinjeksjon i kinn og lepper, og forstørret brystene.

Les og se mer: Kastet klærne

Vil være Barbie
Men datterens forandring ble ikke godt mottatt i hjemmet.

- Det virker som om du ønsker å se ut som Barbie, sa moren Darlene.

Heidis svar var at er akkurat det hun ønsker. Senere i serien dro familien ut for å spise, og hennes utseende fortsatte å være et samtaleemne. Familien lurte på hva årsaken er til at hun har tatt så mange inngre:

- Jeg ville bare bli mer lykkelig og klarte ikke å endre på den jeg var, og jeg var misfornøyd med den jeg var på ursiden, svarte Heidi.

Gikk for langt
Søsteren Holy spurte også om Heidis hamburger var god under middagen, da svarte The Hills-stjernen at hun ikke klarte å tygge den.

Moren Darlene klarte ikke å la være å fortsette den spøkefulle tonen om Heidi:

- Vil du at jeg skal putte burgeren i blenderen for deg?

Den siste kommentaren taklet ikke Heidi, og tok til tårene. Hun følte familien tok spøkene for langt.

HTML EMBED