(SIDE2): En bekjent av Kristin Cavallari, kjent som bitchen i «The Hills», er bekymret for den unge blonde reality-stjernens ville festliv, og forteller nå til UsMagazine at Cavallari ikke bare drikker alkohol, men også ruser seg på harde stoffer.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Så henne sniffe en stripe kokain
Kristin Cavallari og Jason Statham dro på en kjøretur i Stathams golfbil etter en lang natt med festing på nattklubben «Coachella» i California nylig, da øyevitner så realitystjernen dope seg.

- Hun festet og drakk hele kvelden, og jeg så henne sniffe en stripe med kokain, forteller en kilde til avisen.

- Ødelegger henne
Cavallari har flere ganger sett seg nødt til å offentlig benekte rykter om at hun driver med dop. Da «The Hills» hadde premiere 27 april, hintet flere av hennes realitykollegaer frempå om at hun har drevet med dop, noe hun selv benektet.

Men igjen skal altså vitner ha sett henne ta en stripe, før hun dro på kjøretur med Jason Statham og vennegjengen. Uheldigvis for gjengen ble de stoppet av politiet og bedt om å dra hjem.

- Kristin har blitt sugd inn i festmiljøet i Hollywood. Hun er omringet av mennesker som prøver å få henne til å dope seg. Disse menneskene er som igler, de ødelegger henne, sier den bekjente av Cavallari til avisen.