(SIDE2): Kristin Cavallari (22) er tilbake i realityserien - og hun er enda mer bitchy enn noen gang tidligere skal vi tro smugtitten av serien.

Se klipp fra den nye serien nederst i saken!

Mye drama
Kristin gjorde debut på realityfronten da hun ble den største stjernen i MTV-serien «Laguna Beach» for fem år siden. Spin-off serien «The Hills» som kom i 2006 holdt hun seg riktignok unna fram til nå.

I realltyserien har det vært Lauren Conrad (23) som har hatt hovedrollen, men hun og Kristen var i sin tid erkefiender og kranglet om de samme guttene da de var tenåringer.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Krangler
Det er duket for superdrama når Kristin altså er tilbake for fullt i nye sesong fem, og hun legger seg etter Audrina Patrigdes til og fra-kjæreste, Justin Bobby.

Selv om Audrina har kommet over det turbulente forholdet med Justin Bobby, så tåler hun selvsagt ikke at Kristen legger seg etter ham.

- Du kødder med feil jente, roper Kristin når Audrina konfronterer henne med flørten med Jason. Og drama er i gang...

Selv har Kristin dette å si om sin ankomst tilbake til realityverdenen:

- Det er et TV-show, og jeg blir ikke med for å få venner. Det er slikt som funker og drama selger. Jeg tror det er derfor jeg har blitt bedt om å komme tilbake, fordi de vet at det funker.

I bryllup
Det er når Heidi Montag og Spencer Pratt gifter seg (på ordentlig) og inviterer til bryllup at alle jentene igjen samles, og det er da det virkelig tar av i den nye sesongen.

Sesong fem er delt opp i to deler, og det er første del som har premiere nå i helgen på MTV, del to vises i USA og det er her Kristen kommer tilbake for fullt.

Det er ikke bare jentene i LA som er tilbake - også Whitney Port er klar med andre sesong av «The City» denne høsten.

Les også:Whitney tilbake i The City

Se video under!

HTML EMBED

«The Hills» har premiere lørdag 26.september klokken 18.10 på MTV.