(SIDE2): Tirsdag kveld ble den siste episoden av den populære serien vist i USA.

Se bildespesial lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Populært
Lauren Conrad (24), Whitney Port (25), Audrina Patridge (25), Stephanie Pratt (24), Lo Bosworth (23), Heidi Montag (23) og Kristin Cavallari (23) er alle blitt kjent gjennom MTV-serien «The Hills».

De aller fleste av jentene og guttene fra serien begynte med «Laguna Beach» da de var i 16-17-års alderen. Da var Kristin og Lauren erkefiender og hovedrolleinnehavere. De to fulgte hverandre inn i «The Hills», men Kristin trakk seg og etter hvert kom famøse Heidi Montag inn og ble Laurens bestevenninne. De som har sett serien vet godt hvordan det endte - Heidis kjæreste, Spencer Pratt, skapte splid mellom venninnene. Lauren dumpet Heidi.

Populær
Serien har vært ekstrem populær både i hjemlandet og også her hjemme i Norge.

Kameraene har fulgt jentene og deres personlige liv i luksuriøse Hollywood. Serien blir ikke lenger kalt en realityserie, men en dramaserie fra virkeligheten fordi plott og manus er en del av det.

Krangler, karrierevalg og kjærlighetstrøbbel er bare noe av det stjernene har delt med TV-seerne. Tirsdag kveld dukket stjernene opp til finalefest på Roosevelt Hotel i hjembyen. Alle jentene hadde valgt korte kjoler for anledningen og de så strålende ut på den røde løperen.

Trist
Lauren forsvant ut av serien i forrige sesong, da Heidi giftet seg med Spencer var det nok for henne. Whitney Port suste av sted til New York og fikk sin egen realityserie med «The City», mens Kristen gjorde comeback i «The Hills».

Det ble en tårevåt avskjed i siste episode.

Kristin har bestemt seg for å flytte til Europa - for å «finne seg selv». Da hun skulle ta farvel med bestevenn og ekskjæreste Brody Jenner rant det over for dem begge. Brody vil ikke at hun skal reise.

- Jeg må reise et sted for å finne ut av hvem jeg er, og hva jeg ønsker i livet, sier Kristin.

Blir samboer
I siste episode vises også at Spencers lillesøster, Stephanie Pratt, har kommet på beina igjen etter rehabilitering for alkoholmisbruk og bestemte seg i den siste episoden for å flytte inn med kjæresten Josh.

Audrina Partridge flytter inn i et nytt hus på stranden.

- Glad det er over
Selv om det ikke skal spilles inn flere episoder av serien virket det ikke som at dette la en demper på feststemningen.

Kristin er bare lykkelig for at det nå er slutt:

- Jeg er så glad for at det er over, sier hun.

23-åringen forteller at jentene ble utsatt for mye de ikke ville, bare for at det skulle skape «bra TV». Et av hennes verste øyeblikk var da hun ble anklaget for å være narkoman.

- Vi ble alle satt til å spre rykter, men dette var nok en av mine verste opplevelser med serien, sier Kristin.

(Saken fortsetter under bildespesialen)

3504

Heidi kom ikke
To som derimot ikke var invitert til avslutningsfesten var skandaleparet Heidi og Spencer.

De har fått mye oppmerksomhet for sitt turbulente forhold som nå skal være over. Heidi har også måttet tåle mye kritikk for sine plastiske operasjoner som ga hennes utseende drastiske forandringer.

Den siste sesongen av serien vil bli vist på MTV her i Norge fra høsten av - nærmere bestemt fra 22. august.

Les mer om kjendiser her!

Se bilder fra festen nederst!

3500 (Alle foto: Getty Images)