(SIDE2:) - Problemet er at selv om Spencer er veldig smart når det kommer til sin kjendisstatus og publisitet, har han ingen god forretningssans, sier en kilde ifølge SplashNews.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Sist uke ble det kjent at Heidi Montag og Spencer Pratt går hver til sitt. Paret giftet seg i realityserien «The Hills» i fjor. Mye krangling og løgner skal være blant årsakene til bruddet.

Bakgrunn: Bruddet er bekreftet
Slutt for skandaleparet

Spencer er blitt fremstilt som manipulerende og lite sympatisk i MTV-serien. Nå hevdes det at han også har brukt opp alle pengene sine. Spencer skal ha brukt store beløp på krystall, biler, våpen, dyre restauranter, klær til Heidi og ferier.

- Spencer har brukt opp alle pengene deres. De har levd på kreditt. De har brukt opp alle pengene de fikk for The Hills-innspillingen, sier en kilde til Radar Online.

Krystaller
Pratt skal ha brukt flere hundre tusen dollar på energikrystaller, og skal ha innrømmet at han er avhengig av krystallene.

I mars sa han til Life and Style at han hadde brukt tre millioner på krystaller året før, og at han kun hadde 203 dollar igjen på kontoen. Den gang fikk Heidis nye manager, Aiden Chase, skylden for å hjernevaske paret. Blant annet skal han ha gitt dem dårlige, spirituelle råd, som gjør at de nærmest hiver pengene ut vinduet.

Big spenders
Men Spencer og Heidi har ikke ligget på sparesiden selv, og har brukt penger på dyre restauranter og ferier, i tillegg til å ha kjøpt designerklær og vesker.

- Problemet er at Spencer bruker alle pengene på å være berømt.

Også Heidi har brukt sin del av pengene - hun skal ha brukt mesteparten av sine sparepenger på å spille inn og gi ut albumet «Superficial». Ifølge henne selv kostet det 10 millioner kroner.

I tillegg brukte hun i fjor noen hundre tusen kroner på en haug plastiske operasjoner.

Les: - Det smarteste jeg har gjort

Det tidligere paret har flyttet ut av sitt felles hus Pacific Palisades i Los Angeles. Heidi skal flytte sammen med The Hills-kollega, Jennifer Bunney. De to skal angivelig filme en ny realityserie sammen.

Ikke tull
Etter at bruddet mellom Heidi og Spencer ble kjent, har flere spekulert i om det hele er et forsøk på å opprettholde parets berømmelse.

Bunney avviser ryktene, og sier Heidi har gjort det slutt.

- De ventet på at «The Hills» skulle bli ferdig. Nå trenger hun ikke late som lenger.

HTML EMBED