(SIDE2:) Spencer Pratt og hans galskap har vært til allemannsskue i realityserien «The Hills» i flere år.

Nå er serien historie og Pratt vil gå bak kameralinsen for sitt nye realitystunt, «Inland Empire 909».

Sexy galskap
Pratt lover galskap, fysisk nærkontakt og øyegodis, og poengterer at det ikke vil bli noe spill for galleriet.

- De vil være ærlige og være seg selv, fullt og helt, jeg må innrømme at jeg er redd for hele gjengen, sier 27-åringen ifølge Splash News.

- Lauren er yngre og villere enn J-Woww (Jersey Shore, red. anm), og det er ekte krangling hver kveld, fortsetter Pratt.

Bankerott
Pratt og hans av-og-på-kone, Heidi, har nylig innrømmet at de levde over evne under «The Hills»-suksessen.

Laurbær de trodde de kunne hvile på i lang tid, dyre boliger, Heidis mageplask av en musikklansering, fancy biler og dyre vesker samt uttallige plastiske operasjoner gjorde sitt til at paret nå bor hjemme hos Spencers foreldre og lever på deres midler.

60 millioner kroner er ødslet bort, i følge TMZ .

En mors bønn
Heidi og Spencer har det siste året hatt et anstrengt forhold til Heidis familie, og da spesielt moren, Darlene Egelhoff.

Darlene hadde lenge vært kritisk til Spencers såkalte dårlige innvirkning på datteren og det toppet seg da Heidi returnerte hjem etter ti plastiske operasjoner, kunne seerne bevitne i serien.

Partene har ingen kontakt for øyeblikket.

- Jeg håper og tror at Heidi tar til fornuften og ser de virkelige verdiene i livet, skriver Egelhoff på bloggen sin, Darlene Egelhoff.

- Hun er en fantastisk person og jeg stoler på at hun en dag vil gjennoppta kontakten med familien sin, jeg legger det i Guds hender, avslutter hun.