(SIDE2): «The Hills»-stjernen forteller åpent om sexlivet med ektemann Spencer Pratt (25) i et heller bisart intervju med Playboy. Hun fronter septemberutgaven i en liten hvit bikini mens kroppen er dynket i søle.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Mange orgasmer
Heidi selv hevder at hun får mellom 20 og 30 orgasmer daglig - så fantastisk er altså Spencer i senga. Nå skal det riktignok legges til at intervjuet er skrevet av, jepp, Spencer selv...

- Jeg var ikke så veldig seksuell av meg før jeg møtte deg, Spencer, sier Heidi i intervjuet som er gjengitt i den britiske avisen The Sun.

- Jeg forstår mer av sex nå, det har beveget seg fra fantasi til kjærlighet. Og jeg opplever 20 til 30 orgasmer om dagen. Før deg var sex bare noe som skjedde og ingenting spesielt, sier hun.

Heidi synes også synd på par som ikke har det så bra seksuelt som realityparet, og hun legger til at ekteskap gjerne går dukken hvis ikke sengekosen er som den skal.

Les også:Sikler på Playboy-dama si

Veldig religiøs
Heidis religiøse livssyn har gjort sitt til at hun ikke har fortalt faren sin om de frekke bildene hun har tatt for bladet.

- Jeg er veldig religiøs, og en skikkelig kristen jente. Jeg vil holde på moral og tradisjoner. Jeg har ikke fortalt pappa om bildene, og det er ikke sikkert jeg kommer til å si det heller, sier 22-åringen.

Om faren er i det blå om bildene, så støtter moren Heidi fullt ut.

- Hun sa; Gud ga deg den kroppen, du burde vise fram ditt søte jeg, sier Heidi.