[Mobilen.no]: Hvis du ikke har lagt planer for sommeren kan kanskje dette være av interesse. Mobiloperatøren djuice søker nå etter en som er villig til å reise rundt i kongeriket Norge i fire uker som The Human App.

Arbeidsbeskrivelsen i stillingsannonsen er litt kryptisk, men det ligger vel i kortene at du skal utføre noen av de samme oppgavene som diverse mobilapplikasjoner gjør - bare på en kreativ, menneskelig måte.

Lønn: 50.000 kroner. Arbeidserfaring: Ingen påkrevd.

- Nå forener vi mobilteknologiens muligheter med de praktiske egenskapene som bare vi mennesker besitter. Vi gleder oss enormt til å lansere The Human App i sommer, men før vi kommer så langt skal vi nå ansette verdens første menneskelige mobilapplikasjon, sier June Paulsen, leder i djuice Norge.

Operatøren krever altså ingen tidligere arbeidserfaring eller kjennskap til mobiler eller lignende av den som ansettes som The Human App. Likevel bør du inneha visse menneskelige egenskaper.

– Personen vi er på jakt etter er modig, usjenert og har rikelig med tæl. En menneskelig mobilapplikasjon må kunne håndtere en svært uforutsigbar hverdag og utfordringer man ganske sikkert aldri har vært borti før. Samtidig kommer den som får jobben helt sikkert til å få en morsom sommer som han eller hun aldri vil glemme, sier Paulsen.

The Human App må belage seg på mye reising i løpet av de fire ukene på jobb. Hvis du fikk lyst til å søke jobben gjør du det her, enten ved å skrive søknad eller sende inn din YouTube-video.

Søknadsfristen er søndag 22. mai.

Les også: iPhone-arbeidere nektes å ta selvmord

(Kilde: pressemelding)