Gå til sidens hovedinnhold

Jennifer Lawrence synger seg til topps

Men Hunger Games-heltinnen gråt da hun måtte gjøre det.

(SIDE2): Hun slo gjennom for et par år siden da den første The Hunger games-filmen kom, Jennifer lawrence, men siden da har hun blitt et navn på alles lepper.

Den blonde og tøffe 24-åringen gjør også rollen som Katniss i den nestsiste filmen i serien: «Hunger Games: Mockingjay - part 1». Filmen er blant de mest sette, og har så langt raka inn flere hundre millioner i billettsalg verden over, og Lawrence er ikke blitt noe mindre populær etter at den ble sluppet tidligere denne måneden.

LES også:Se klipp fra The Hunger Games
OG les:- Jeg føler meg umenneskeliggjort

The Lumineers

Men hun gjør seg bemerket også på andre måter. Den amerikanske skuespillerinnen ligger for tiden også på de britiske singellistene, melder The Guardian.

For i Mockingjay synger nemlig Jennifer. Låta «The Hanging Tree» høres flere ganger i løpet av filmen, og også når akkrediteringene rulles opp på slutten.

Hør Jennifer synge i videoen nederst i artikkelen!

Låta er skrevet av The Lumineers, og den er arrangert av James Newton Howard. Teksten er den samme som i bøkene filmnene er bygget på, og er altså skrevet av Suzanne Collins.

For øyeblikket ligger den på en 29.-plass i England.

Stemmen hennes er muligens ikke veldig stor, og det er vel tvilsomt hun gjør et karriereskifte, men det er en pen versjon hun leverer.

LES:10 skuespillere du ikke bør kysse

Gråt

Men for Jennifer selv var det ingen særlig hyggelig opplevelse å måtte synge. The Lumineers sendte inn melodien, og en sanglærer la deretter sangen slik at den passet Jennifers stemme.

- Det var trolig hennes verste dag på settet. Hun var skrekkslagen over å måtte synge, hun gråt litt om morgenen. Men hun gjorde det og hun gjorde det hele dagen, og hun hatet meg for at jeg fikk henne til å gjøre det. Men hun gjorde det og det ble flott, sier filmens regissør, Francis Lawrence, til Radio Times.

HTML EMBED