(SIDE2): De amerikanske rockerne i The Killers ble i 2006 saksøkt av sin tidligere manager Braden Merrick for 16 millioner dollar på grunn av at bandet ga ham sparken «uten lovlig grunn» i mai 2005. Merrick insisterte på at han hadde to år igjen av sin kontrakt med bandet, men The Killers inngikk i stedet et samarbeid med nåværende manager Robert Reynolds.

Motsøksmål fra The Killers
Nå svarer Brandon Flowers og resten av det populære orkesteret med et motsøksmål, og anklager istedet Merrick og hans selskap From The Future for å ha tilbakeholdt «mange millioner dollar i tapte konsert- og bandeffektinntekter.»

The Killers ønsker ikke å gå ut med mengden på beløpet, men legger også til at Merrick var «en vanskelig og ineffektiv manager, som ikke greide å skaffe bandet ordentlig turistvisum eller å koordinere konsert- og promotionvirksomhet i utlandet.»

I tillegg anklages Merrick for å ha jobbet som konsulent for The Killers' plateselskap Island Def Jam uten at bandet visste om eller godkjente dette arbeidet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hove-klare
Fans av The Killers trenger nok heldigvis ikke å bekymre seg for at dette vil ha noe å si for bandets kommende opptreden på Hovefestivalen til sommeren.

- Sør i Norge går solen bare ned i to timer. Vi spilte sist på hovedscenen og gikk av scenen akkurat i det mørket senket seg. Etter konserten tørket jeg svetten og gikk for å se Bright Eyes omtrent klokken ett om natten – idet sola så vidt begynte å vise seg igjen. Det var en veldig sterk opplevelse, uttaler vokalist Brandon Flowers om sin forrige opptreden på norske festivalscener.

Les saken: The Killers til Hove